Sådan får du adgang til en webserver fra internettet

Elementer, du har brug for

 • En computer på Internettet med:

  • En internetbrowser
  • VNC-klient (for eksempel UltraVNC)
 • Din lokale webserver, hvor serveren kører følgende:

  • IIS eller anden webserver-software
  • VNC-serversoftware (for eksempel UltraVNC) installeret ved hjælp af en kompleks adgangskode
 • Dit netværks eksterne IP-adresse

 • Din firewall / router indgående regler, der tillader Port 80 (Web) og Ports 5800 & 5900 (VNC)

Der er en række situationer, der kan kræve, at du er i stand til at nå din webserver fra Internettet. I en sådan situation kan du muligvis eje og / eller administrere webserveren. I så fald skal du muligvis fjernmanipulere webserveren fra Internettet, som om du var lokalt logget ind. I en anden situation kan det være nødvendigt at gennemse webserveren fra Internettet for at bekræfte ændringer på websider.

Få dit netværks eksterne IP-adresse. Åbn din browser lokalt på din webserver indefra i dit netværk, og skriv følgende i "adresse" -delen af ​​din browser: http://www.whatismyip.com, og tryk derefter på "Enter". " Dette fører dig til en internetside, der viser dit netværks eksterne IP-adresse - som i eksempelbilledet nedenfor. Noter denne adresse. I dette eksempel er det 88.84.89.23 (din adresse vil være anderledes).

Log ind på en computer uden for dit netværk (på Internettet).

Sådan får du adgang til en webserver fra internettet

Skriv dit netværks eksterne IP-adresse i adressevinduet i en browser, og tryk derefter på "Enter". Dette opretter forbindelse til din webserver og viser siden "standard". Dette bekræfter, at den indgående port 80-regel i din firewall giver dig mulighed for at få adgang til din webserver fra internettet.

Log ind på en computer på Internettet med administrative rettigheder. Gå til http://www.uvnc.com og download UltraVNC-klientsoftwaren. Installer VNC-softwaren, og vælg indstillingen "Client" eller "Viewer" - hvilket betyder, at dette er computeren "hvorfra" du opretter forbindelse til din webserver (dvs. dette er VNC-klienten; din webserver er VNC-værten / server).

Sådan får du adgang til en webserver fra internettet

Indtast dit netværks eksterne IP-adresse i vinduet "VNC Server" på skærmen. I dette eksempel er ip-adressen: 88.84.89.23 (din værdi vil være anderledes). Klik derefter på "Opret forbindelse".

server, yweb, vil, ynetworks, behov, adgangskode, tweb, lokalt, side, type, twill, forbinde, tvnc, computer, klient

Indtast din VNC-server adgangskode, når du bliver bedt om det i vinduet VNC-godkendelse. Bemærk: Dette er den adgangskode, du valgte, hver gang du oprindeligt konfigurerede VNC-serveren på din webserver. Klik derefter på "OK". Dette forbinder dig til din webserver, hvor du har fuld kontrol. Hvis du bliver bedt om det, skal du også indtaste alle nødvendige domæne-, brugernavne- og adgangskodeoplysninger for at logge ind på din webserver, ligesom du ville gøre, hvis du sad lokalt foran den.

Advarsler

VNC er ikke den mest sikre metode til at oprette forbindelse til din server fra Internettet, så når du opsætter VNC-serverdelen, skal du altid sikre dig, at du vælger en kompleks adgangskode, der er let at huske, men vanskelig for andre at gætte.