Hvordan finder jeg ud af, hvad min båndbredde er?

Hastigheden på din internetforbindelse afhænger af din router eller modem, webbrowser, internetkonfigurationer og tjenesten fra din internetudbyder (ISP). Men den type tjeneste, du modtager fra din internetudbyder, er den primære faktor, der påvirker din internethastighed. Hvis du mener, at din internetforbindelse ikke kører med de korrekte hastigheder, skal du kontrollere den aktuelle hastighed på din forbindelse online. Internethastighed bestemmes typisk af download- og uploadhastigheder i megabit pr. Sekund (Mbps).

Trin 1

Beregn hastigheden på dit internet med Speedtest.net. Gå til hovedsiden, vælg en placering og klik på "Start test" (se afsnittet Ressource).

Trin 2

Tjek din hastighed med Speakeasy.net. Gå til websiden "hastighedstest" og klik på et sted for automatisk at starte hastighedstesten (se afsnittet Ressource).

Trin 3

Test hastigheden på din internetforbindelse med my-speedtest.com. Gå til afsnittet "hastighedstest" på hjemmesiden, rul ned og klik på "Begynd test."

Skriv ned de upload- og downloadhastigheder, som webstederne giver dig. Kør testene senere, og sammenlign de to resultater.