Er denne iPhone 5? Billeder af påstået iPhone med større skærmlækage ud af Kina

Er disse billeder af den næste gen iPhone 5? Billeder har vist sig på kinesisk hjemmeside MIC Gadget, der viser, hvad der synes at være en hvid iPhone med en større skærm. Sidebilledet ovenfor viser et traditionelt iPhone 4 display til venstre, og til højre er et mysterium iPhone display stykke med et større skærmområde, hvilket kan være iPhone 5 (eller en falsk selvfølgelig).

MICGadget siger følgende om billederne, men angiver ikke, hvor de kom fra:

Menneske, vi ved ikke, om dette er rigtigt, men vi kan i det mindste se, at det har en større skærm og kant til kant glas. Måske er det en mockup, men vi er sikre på, at det ikke er en iPhone 4.

Lighederne med iPhone 4 er indlysende, hvilket svarer til de seneste rygter om, at iPhone 5 vil dele designet af iPhone 4 og hovedsagelig indeholde interne hardwareopgraderinger.

Et andet billede viser, at enheden tilsyneladende er tændt:

Husk, at ting som dette er lette at Photoshop og falske, så vær ikke overbevist endnu. Det kinesiske gråmarked er også fyldt med mesterlige forfalskninger, så det kan være en falsk iPhone, der kører en temaversion af Android eller noget andet for den sags skyld. Chancerne er, at hvis nogen virkelig har deres hænder på en iPhone 5 (eller iPhone 4S eller hvad det kommer til at blive kaldt) vil vi se videoens overflade på enheden, som det vi så med den hvide iPhone, der kører Expose on a unreleased enhed og iOS-version.

Som sædvanlig med uanmeldte Apple-produkter er der ingen tidslinje for iPhone 5, der skal udgives. De fleste analytikere forudsiger enheden til at komme ud til engang i efteråret 2011, muligvis i september.