Sådan foretages fejlfinding af PBX

En PBX (Private Branch Exchange) er en central, hvor mange telefoner opererer inden for et privat netværk. PBX-enheder er normalt forbundet med virksomheder, der kræver både indgående og udgående kommunikation, mens de fungerer på det samme netværk. PBX'en bruger fjernadgang gennem et specifikt computerprogram til opsætning og kontrol af PBX-funktionerne. Denne specifikke type fjernadgang foretager også fejlfinding, identificerer og retter fejl i PBX'en, når standardfejlfinding er mislykket.

Trin 1

Kontroller forbindelserne til enheden, der fungerer på PBX. Dette inkluderer alle telefonledninger, især hovedledningen, der løber fra væggen til stikket på bagsiden af ​​de fleste konsoller.

Trin 2

Nulstil PBX-enheden. Frakobl hovedledningen beskrevet i trin 1 i et minut. Tilslut ledningen igen, og foretag indgående og udgående testopkald. Hvis problemet fortsætter, skal du fortsætte til trin 3.

Trin 3

Log på PBX-radioadgangsprogrammet som administrator. Hvis du ikke har administratorrettigheder, kan du ikke få adgang til de nødvendige indstillinger for at fortsætte fejlfinding af PBX.

Trin 4

Find og klik på indstillingen "Vedligeholdelse" øverst på skærmen. Rul til "Event Log", og klik for at se eventuelle kendte fejl med din PBX. Rul gennem listen, fordi flere forskellige typer begivenheder vises. Brug indstillingen "Filter" til at indstille præferencer for de angivne meddelelser.

Trin 5

Dobbeltklik på eventuelle fejlmeddelelser for at se detaljerne. Disse meddelelser giver specifikke datoer, tidspunkter og detaljer vedrørende fejl i din PBX og den aktuelle status. Herfra kan du identificere årsagen og rette fejlene til din PBX.

Trin 6

Luk "Hændelseslog" og genåbn straks. Klik på "Filter" for at indstille begivenhederne til den aktuelle dato. Dette viser, om fejlene er rettet. Hvis fejlen vedvarer, skal du kontakte din telefonudbyder eller producenten af ​​din PBX-enhed for yderligere hjælp.

Log ud af fjernadgangsprogrammet, når du er færdig. Dette forhindrer uautoriserede brugere i at få adgang til de administrative opgaver i din PBX.