Sådan nedgraderes iOS 9.3.2 til iOS 9.3.1

De fleste brugere serveres bedst ved at holde sig til den nyligt udgivne iOS 9.3.2-opdatering, som tilbyder en række forbedringer, fejlrettelser og forbedringer af funktioner. Ikke desto mindre har en udvalgt gruppe brugere haft særlige problemer med iOS 9.3.2, ligesom nogle iPad Pro-ejere, der oplever nedbrud og anden frustrerende adfærd, og dermed påvirket brugere kan nedgradere en iPhone, iPad eller iPod touch tilbage til iOS 9.3.1.

For at være klar er der ingen grund til at nedgradere iOS, medmindre du oplever specifikke problemer med den nye systemsoftwareopdatering. Dette er ikke en anbefalet proces af anden årsag, det er primært rettet mod fejlfindingsproblemer, der ellers er uløselige uden at gå til en tidligere iOS-version.


Hvis du ikke har sikkerhedskopieret fra iOS 9.3.1, vil du miste dine filer og data ved at gøre dette. Glem ikke at sikkerhedskopiere din enhed, før du starter nedgraderingsprocessen, ellers kan du også miste filer.

Nedgradering iOS 9.3.2 Tilbage til iOS 9.3.1

Dette gendanner iPhone, iPad eller iPod touch tilbage til iOS 9.3.1 fra iOS 9.3.2, og tørrer i den forbindelse enheden af ​​alt. Vær sikker på at du har en backup lavet på forhånd, så du kan få dine ting tilbage. Hvis du ikke har lavet en sikkerhedskopiering, vil nedgraderingsprocessen resultere i tab af data. Gå ikke over med at lave sikkerhedskopier eller have en backup, der er praktisk at gendanne fra.

  1. Download iOS 9.3.1 IPSW til din enhed og sæt den et sted indlysende, som skrivebordet
  2. Slut iPhone, iPad eller iPod touch til at nedgradere til computeren med et USB-kabel
  3. Start iTunes
  4. Vælg iPhone / iPad i iTunes (her er hvordan du vælger en enhed i ny iTunes), og gå til oversigtsafsnittet
    • For Mac: OPTION / ALT klik på knappen "Gendan iPhone"
    • For Windows: SHIFT klik på "Gendan" knappen

  5. Vælg den IPSW-fil, du downloadede i det første trin for iOS 9.3.1, bekræft at du vil gendanne enheden til iOS 9.3.1 - dette vil slette enheden, hvorfor det er vigtigt, at du har lavet en sikkerhedskopi til at starte med

Gendannelsesprocessen kan tage et stykke tid, men når du er færdig, genstarter iPhone, iPad eller iPod touch som normalt og er klar til opsætning. Du kan enten oprette det som nyt, eller hvad de fleste brugere vil gøre, er gendannelse fra en backup, der er foretaget tidligere, så du kan få dine ting, apps, billeder, noter og andre data tilbage. Du kan gendanne fra en iCloud eller iTunes backup.

Igen skal de fleste brugere forblive på iOS 9.3.2, og de fleste behøver ikke at nedgradere og har ingen fordele ved nedgradering. Dette er virkelig rettet mod fejlfinding af specifikke problemer, som nogle brugere måtte opleve med iOS 9.3.2, som f.eks. Fryseren / nedbruddet iPad Pro 9.7 "-modellen eller andre specifikke problemer, der blev introduceret til en iPhone eller iPad siden opdateringen.