Sådan deaktiveres "Svar på besked" fra Lås skærm i iOS 10

De seneste versioner af iOS giver brugerne mulighed for at læse og svare på meddelelser direkte fra låseskærmen uden at skulle godkende med en adgangskode eller røre ID på enheden. Dette giver iPhone- og iPad-brugere mulighed for hurtigt at svare på indgående meddelelser, men det kan også føre til nogle potentielle privatlivsproblemer, som måske ikke er ønskelige for alle.

Med en indstillingsjustering kan du deaktivere evnen til at svare på meddelelser fra låseskærmen i iOS, hvorved der kræves en adgangskode eller Touch ID først, ligesom svar på låseskærmens meddelelser, der blev arbejdet i tidligere versioner af iOS-systemsoftwaren.

Sådan deaktiveres svar på besked fra låseskærm i iOS

  1. Åbn appen "Indstillinger" på iPhone eller iPad og gå til 'Touch ID & Passcode', og indtast derefter adgangskoden som normalt
  2. Rul ned og find "Svar med besked" under Tillad adgang når låst sektion, og skift omskifteren til OFF-positionen
  3. Afslutningsindstillinger som normalt vil enheden ikke længere kunne svare på en meddelelse fra låseskærmen uden at godkende

Hvorvidt du kan lide denne funktion afhænger sandsynligvis af dine individuelle personlige og sikkerhedsmæssige behov, og om din iPhone eller iPad udelukkende er i egen besiddelse, eller hvis den er bredt tilgængelig for andre at se og se. For eksempel kan nogle forældre ønske at slukke for funktionen, så deres nysgerrige unge ikke utilsigtet svarer på en meddelelse på deres vegne, mens en person, der har deres iPhone limet i lommen, måske ikke har så meget bekymring for andre end selv besvarer eventuelle meddelelser uden login.

Nogle brugere kan ønske at gå videre og også skjule iMessage previews fra også at vise på låseskærmen på iPhone eller iPad, hvilket tilføjer et ekstra lag af privatlivets fred ved at forhindre nogen i at kunne se, hvad nogle af indgående meddelelsesindhold er.

Hvis du bestemmer dig for denne funktion og ønsker den tilbage, er det let at vende kurset og slå indstillingen igen.

Muligheden for hurtigt at svare på meddelelser fra låseskærmen uden at godkende enheden er blot en af ​​mange nye ændringer, der er bragt til låseskærmen på iOS 10-enheder, herunder fjernelse af Slide for at låse op i stedet for at trykke på Home, den nye nye widgetlås skærmen, og hæve til at vække funktionen. Mange af disse ændringer er justerbare for bedre at passe til dine individuelle præferencer, så hvis du kan lide en funktion, men ikke en anden, skal du gå videre og ændre indstillingerne, som det passer til din brugssag.