Sådan bruges Bluetooth med en HP bærbar computer

Bluetooth, den teknologi, der gør det muligt for folk at se ud som om de taler til sig selv, når de bruger mobiltelefonheadset, er også nyttige til andre formål, herunder netværksforbindelse mellem din computer og Bluetooth-aktiverede enheder som PDA'er, telefoner og printere.

Tænd den trådløse / Bluetooth-switch på din bærbare computer.

Klik på "Start", derefter "Kontrolpanel", derefter "Netværks- og delingscenter" og endelig "HP Wireless Assistant". De trådløse enheder, der er installeret på din bærbare computer, vises. Kig efter "Bluetooth".

Klik på Start, og søg efter "Mobilitet". Klik på "Windows Mobility Center." Se under "Integrerede trådløse enheder", og kontroller, at Bluetooth er aktiveret.

Højreklik på Bluetooth-ikonet i proceslinjen for at åbne menuen "Bluetooth-indstillinger". Marker for at tillade Bluetooth-enheder at finde og oprette forbindelse til computeren under Indstillinger.

Klik på "Anvend" og "OK". Tænd din Bluetooth-enhed, og vent på meddelelsen om registrering og opsætning. Din enhed skal være klar til brug.

Tips

For at manuelt scanne efter Bluetooth-enheder skal du højreklikke på Bluetooth-ikonet og vælge "Tilføj en Bluetooth-enhed."