Sådan oplades en mobiltelefon i en bil

Oprindeligt begyndte folk at købe mobiltelefoner til nødsituationer, når de var væk hjemmefra. Nu er mobiltelefoner integreret i alle aspekter af vores liv. Brug af mobiltelefonen konstant hele dagen tømmer batteriet, hvilket potentielt giver dig held og lykke, når du muligvis faktisk har brug for telefonen til en nødsituation. Heldigvis er det enkelt og billigt at oplade telefonen, mens du rejser i din bil.

Trin 1

Bestem mærke og model på din mobiltelefon. Navnet skal vises tydeligt på enheden, og modelnummeret vises i mobiltelefonens boks. Hver enhed har en anden indgangsforbindelse til opladning.

Trin 2

Køb en billader fra en elektronikbutik eller din mobiludbyder. De fleste butikker har et sortiment af bilopladere til mobiltelefoner. Match producenten og modelnummeret med den relevante oplader. En mobiltelefon biloplader / adapter til Samsung fungerer muligvis ikke med en LG mobiltelefon. Det er vigtigt at få den rigtige oplader.

Trin 3

Sæt opladeren i mobiltelefonen. Vær omhyggelig med at tilslutte billaderen og mobiltelefonen korrekt.

Trin 4

Anbring opladningsenden i bilens cigarettænder. Billadere bruger cigarettænderne til strøm. Nyere biler har dedikerede opladningsporte til netop dette formål, selvom de er de samme. Når den er tilsluttet adapteren, begynder telefonen at oplade (så længe bilbatteriet kører).

Frakobl telefonen fra opladeren, når batteriet er fuldt.