Sådan oprettes dit eget websted med onlinejournaler (4 trin)

Tidsskrifter kan være sjove at skabe og vedligeholde. For nogle er journalskrivning en måde at opdage ting om dig selv eller andre, samle dine tanker og give dine følelser et sted at hvile. Nogle forfattere bruger en dagbog til at hjælpe med at udvikle ideer til historier. Andre fører muligvis en dagbog for den nydelse at skrive. Uanset hvad din grund er, har internettet åbnet døre til en verden af ​​journalskrivning online. Det er nemt at oprette en online journal og takket være antallet af gratis muligheder behøver det ikke koste dig noget.

Trin 1

Find en gratis webudbyder. Der er adskillige gratis webhostingtjenester, der tilbyder brugervenlige værktøjer til oprettelse af et brugerdefineret websted (se afsnittet Ressourcer). Mange af disse udbydere har journalskabeloner. En anden mulighed, lettere for en nybegynder, er at tilmelde sig et websted designet til at give brugerne mulighed for at oprette online tidsskrifter (se afsnittet Ressourcer).

Trin 2

Tilpas dit journalmiljø. Online journalwebsteder er dybest set blogs. Du kan typisk vælge et tema, farver eller den skrifttype, du vil bruge. Indstil din dagbog, så den er behagelig for dig og derfor befordrende for at skrive. Pointen med en journal er, at du skriver frit. At have et afslappende miljø kan hjælpe dig med at gøre dette.

Trin 3

Indstil din journal, så formateringen er konsistent. Beslut om dine overskrifter vil være titler, eller om de simpelthen inkluderer dag og dato. Prøv at holde alle overskrifter ens, hvilket giver din dagbog et pænt udseende og gør det lettere at læse.

Beslut om du vil have din journal offentlig eller privat. Fordelen ved at bruge et journalbaseret websted over en gratis webhost er, at websteder, der er dedikeret til journalskrivning, har en tendens til at give dig mulighed for at gøre din journal privat, mens et websted med en gratis webhost vil være åben for alle, der snubler over din tidsskrift.