Sådan downloades musik, der skal sendes via e-mail (12 trin)

Fremkomsten af ​​digitale musikfiler revolutionerede musikindustrien. Med sådanne filer kan du lave perfekte kopier af dine yndlingssange, som let kan købes og downloades fra websteder. På grund af deres relativt lille størrelse - alt fra 1 megabyte til 10 megabyte pr. Sang afhængigt af længden og lydkvaliteten - kan digitale musikfiler let vedhæftes til e-mails, der kan deles.

iTunes Music Store

Trin 1

Åbn din webbrowser, og surf til Apple.com/itunes. Klik på knappen "Gratis download", og følg instruktionerne for at installere den nyeste version af iTunes på din computer. Programmet fungerer på både pc'er og Mac-computere.

Trin 2

Åbn iTunes, og klik på linket "iTunes Store" i kolonnen til venstre for iTunes-bibliotekets hovedvindue. Linket er lige under overskriften "Store". Ved at klikke på dette link åbnes en forbindelse til Apple Computer iTunes Music Store.

Trin 3

Gennemse kunstnerne og de musiktyper, der er tilgængelige til download i iTunes Music Store, og prøv spor fra album og samlinger, indtil du finder musik, du gerne vil købe. Klik på knappen "Køb" til højre for den sang, du vil købe, og downloadprocessen begynder.

Åbn dit e-mail-program, eller få adgang til din webbaserede e-mail-konto, begynd at udarbejde en ny e-mail-meddelelse, og vedhæft derefter den digitale lydfil til e-mailen. Dette kan ofte gøres ved at klikke på en knap, der er markeret "Vedhæft" i dit e-mail-program eller den webbaserede tjeneste og ved hjælp af det ledsagende søgevindue, der dukker op for at finde din digitale lydfil. Når filen er vedhæftet e-mailen, skal du blot sende e-mailen, og filen vil ledsage den.

Amazon

Trin 1

Åbn din webbrowser, og surf til Amazon.com. Hold musemarkøren over linket "Digitale downloads" på listen over links i øverste venstre hjørne af hjemmesiden, og vælg derefter "MP3-downloads" på listen over valg, der vises.

Trin 2

Gennemse musikvalg ved at klikke på kategorier, der er anført i kolonnen langs venstre side af siden, eller søg efter bestemte titler eller kunstnere ved at indtaste et navn i søgevinduet øverst på siden (lige til venstre for den orange "Gå" "knap).

Trin 3

Klik på knappen "Køb MP3" ud for det spor, du gerne vil købe, for at starte downloadprocessen. Hvis du vil downloade et helt album med sange, skal du klikke på den orange "Køb MP3-album med 1-klik" -knappen til højre for albumgrafikken.

Følg instruktionerne i trin 4 i afsnit 1 for at vedhæfte filen til en e-mail.

Amie Street

Trin 1

Åbn din webbrowser, og surf til Amiestreet.com. Klik på knappen "Deltag nu gratis" for at starte den omkostningsløse proces for at blive medlem af Amie Street. Dette giver brugeren mulighed for at købe spor fra hjemmesiden.

Trin 2

Gennemse webstedet for at finde et musiknummer, du gerne vil downloade, ved at holde musen over linket "Gennemse musik" nær toppen af ​​hjemmesiden, og vælg derefter den musikstil, du vil gennemse, ved at klikke på det i pop op- op-liste, der vises. Søg efter bestemte kunstnere ved at indtaste deres navne i feltet nær toppen af ​​hjemmesiden på højre side. Feltet er forudfyldt med sætningen "Find musik ..."

Trin 3

Klik på den blå "Køb sang" -knap til højre for sangen. Du bliver sendt til en ny skærm for at arrangere betaling. Minimumsordren på Amie Street er $ 3, så du kan fortsætte med at tilføje sange, indtil du når det beløb, eller du kan lade saldoen gemmes på siden til fremtidige køb.

Følg instruktionerne i trin 4 i afsnit 1 for at vedhæfte filen til en e-mail.