Sådan blokkerer du kontakter fra at ringe til din iPhone

Du kan blokere opkald fra at kontakte dig på din iPhone, og det vil ikke kun blokere deres indgående telefonopkald, men også eventuelle sms-beskeder eller FaceTime-kommunikationsforsøg. Dette er naturligvis nyttigt af så mange grunde, uanset om det er for at undgå et gener eller en underlig, og det er nemt at bruge.

En interessant ting at bemærke om, hvordan iOS blokkerer opkaldere er, at det faktisk bare sender opkalderen / kontakten til en voicemail-boks, der ikke eksisterer, og deres forsøg på at sende tekster og FaceTime-forsøg går bare ind i et tomrum, uanset om de don ' Jeg får ingen bekræftelse på at blive blokeret af dig brugeren. Det er som om de når ud til et sort hul af / dev / null, og de ved ikke engang det, hvilket for de fleste formål er perfekt. Hvis du ikke er fortrolig med blokeringsfunktionen, der er indbygget i iOS, kan du bruge den her.

Blokerer en kontakt / opkalder fra iPhone

Der er et par måder at initiere en kontaktblok i iOS, min foretrukne metode er at bruge listen Recent Calls on iPhone og tilføje nummeret direkte til blokken som sådan:

  1. Åbn telefonappen og gå til "Nyheder"
  2. Find den opkalder / kontakt, du vil blokere, og tryk på (i) info-knappen
  3. Rul ned i kontaktinformationsvinduet for at finde "Bloker denne opkalder" til rådighed nederst
  4. Tryk på "Bloker denne opkalds", og vælg derefter "Bloker kontakt" for at bekræfte

Dette tilføjer telefonnummeret eller det fulde kontaktkort til bloklisten over iOS, hvilket forhindrer alle telefonopkald, tekstbeskeder, iMessages og FaceTime-forsøg fra brugerens telefonnummer, e-mail og / eller Apple-id. Dette er virkelig altomfattende, hvilket gør det ikke bare meget grundigt, men også ret kraftfuldt, hvis du virkelig ønsker at undgå et bestemt individ.

Som allerede nævnt er der ingen bekræftelse sendt til den blokerede person, at de er blevet blokeret af dig. Fra deres synspunkt ringer opkaldet og meddelelser sendes, de går bare ikke hvor som helst, det er som om kontaktforsøgene ignoreres.

Mange brugere bør finde dette nyttigt, især hvis din iPhones telefonnummer tidligere var ejet af en anden, eller hvis dit nummer er blevet tilføjet til en del generel liste over markedsførere, vedholdende spammere eller en anden kontaktliste, der pesterer dig konstant. Sikker på, du kan bare ignorere opkaldet ved at dæmpe ringetonen for at tavse det eller sende opkaldet rigtigt til voicemail, men faktisk blokering af kontakten virker meget bedre, især da den når ud over telefonappen og også forhindrer indledningsforsøg via FaceTime-stemme og videochat samt SMS tekst og iMessaging forsøg. Bemærk med de sidstnævnte to forbindelse forsøg, vil blokken overføre til dine andre iCloud baserede tjenester ved hjælp af samme Apple ID, hvilket betyder en blokeret kontakt på iPhone, vil også blokere den kontakt fra beskeder din Mac eller iPad.

Der er andre måder at tilføje kontakter til den blokerede liste, men det er den enkleste metode. Du kan også gøre det via appen Contacts, FaceTime eller Messages ved at finde kontakten, få oplysninger om dem og vælge den samme "Block Contact" -indstilling.

Og selvfølgelig, hvis du beslutter dig for at ophæve en opkalder, kan du hurtigt gøre det også.

Muligheden for direkte blokering af kontakter blev tilføjet som en del af den store 7, 0 revision af iOS. Brugere, der kører tidligere versioner af iOS, skal bruge en gammeldags metode til grundlæggende at oprette en tav kontakt som en blokliste, meget en løsning, men det fungerer hvis du søger at ignorere nogen i det mindste.

For brugere på skrivebordet kan Mac-brugere også vælge at blokere bestemte iMessage-brugere direkte i OS X via appen.