Sådan installeres en USB-sammensat enhedsdriver

En USB-sammensat enhed er en enkelt enhed, der giver flere funktioner, såsom et kombineret tastatur og en musenhed. Disse enheder kræver en driver for at kunne arbejde med Windows. En driver er allerede tilgængelig i Windows, så ofte kan du tilslutte enheden til USB-porten og installere Windows-driveren. Nogle enheder fungerer dog ikke med Windows-driveren. I disse tilfælde er det bedst at installere den driver, der følger med enheden, for at handle i stedet for USB-kompositdriveren.

Trin 1

Sæt USB-kablet til din USB-kompositenhed i et ledigt USB 2.0-stik på computeren. Du ved, om det ikke er en USB 2.0-plads, for når du tilslutter enheden, vises en advarsel, der siger, at du har tilsluttet en højhastighedsenhed til en USB-port med lav hastighed. Guiden "Fundet ny hardware" starter.

Trin 2

Vælg indstillingen for at installere automatisk, og tryk derefter på "Næste". Windows-driveren begynder at installere. Hvis installationen afsluttes uden en advarsel, er din enhed klar til brug. Hvis der er en fejl, skal du indlæse disken og installere driveren fra den.

Trin 3

Træk stikket ud af enheden, og sæt den derefter i igen, så guiden "Fundet ny hardware" starter igen.

Trin 4

Vælg indstillingen til installation fra et bestemt sted, og tryk derefter på "Næste".

Vælg indstillingen for at søge i alle drev, og tryk derefter på "Næste". Guiden søger og installerer driveren fra disken. Tryk på "Afslut", når installationen er afsluttet.