Sådan opretter du forbindelse til Yahoo! Mail til en Android-smartphone

Yahoo! tilbyder Android-smartphone-brugere en applikation til at forbinde deres Yahoo! e-mail-konti til deres Android-enhed. Med Yahoo! Mail-app, kan du få adgang til flere Yahoo! e-mail-konti, sende og modtage vedhæftede filer, forhåndsvise fotos og modtage push-underretninger om nye e-mail-beskeder. Derudover kan du synkronisere din Yahoo! e-mail-kontakter med din Android-smartphones kontakter. Appen tilbyder også forbedret integration med Yahoo! Messenger, så du kan se dine venners IM-status. Yahoo! Mail er tilgængelig i Android Market som en gratis download.

Trin 1

Få adgang til Android Market på din Android-smartphone via markedsikonet. Markedsikonet ligner en indkøbspose med Android-logoet på siden. Du kan finde dette ikon i app-skuffen eller på enhver startskærm, som du har placeret en genvej på.

Trin 2

Tryk på din smartphones søgeknap for at søge i Android Market. Søgeknappen er typisk udpeget med et forstørrelsesglas. Et søgefelt vises øverst på skærmen.

Trin 3

Indtast "Yahoo! Mail" i søgefeltet, og tryk på forstørrelsesglasikonet ved siden af ​​det.

Trin 4

Vælg Yahoo! Mail-app fra listen over søgeresultater. Du føres til applikationens startside og viser oplysninger og brugeranmeldelser.

Trin 5

Vælg "Installer" i øverste højre hjørne af Yahoo! Mail-side. Din telefon fortsætter med at downloade applikationen.

Åbn Yahoo! Mail-app via ikonet i din telefons app-skuffe, og indtast din Yahoo! e-mail-kontooplysninger, når du bliver bedt om det. Du har nu fuld adgang til din e-mail-konto og modtager underretninger på din Android-smartphone.