Starcraft 2 Mac Problemer, Crashes og Fixes

Starcraft 2 har været ude i omkring en uge nu, og siden startdato har mit liv i grunden drejet rundt om spillet (jeg er en nørd, jeg ved). Spillet er et absolut blast, og du skal købe det hvis du kan lide real-time strategispil. Nu er alt det, det er ikke uden problemer. På trods af en lang beta-testperiode er der stadig nogle ret irriterende fejl og nedbrud i SC2, især for Mac-brugere, der har NVidia-hardware.

Her er den kendte problemliste for Starcraft 2 Mac klienten og vigtigere nogle potentielle løsninger til problemerne:

* Ingen brugergrænseflade eller menuer - hvis du mangler brugergrænsefladeelementer, skal du prøve at afslutte og genstarte spillet eller gøre en komplet systemstart

* Tilfældige nedbrud med Mac OS X 10.6.4 og NVidia grafikhardware - ingen øjeblikkelige løsninger, Blizzard er opmærksom på problemet og arbejder på det - Opdatering: Nogle af de tilfældige nedbrud er blevet rettet med Snow Leopard Graphics Update, det er højt anbefales at installere denne opdatering!

* NVidia-hardware dramatisk underpresterer i Mac OS X - potentielt driverproblem, reducer grafikindstillingerne for at sænke indstillingerne, indtil en løsning er frigivet

* Mac OS X underpræstationer sammenlignet med Windows på samme hardware - ligner ovenstående problem, der er spekulationer om, at dette er et Mac OS X-videodriverproblem. Omfanget af præstations hit varierer fra system til system, hvilket yderligere tyder på, at det er relateret til video drivere. Lavere grafiske indstillinger for tiden, eller kør spillet i bootcamp.

* MacBook Pro overophedes og spillestuttere i gameplay og cutscenes - muligvis relateret til ovenstående grafikdriverproblemer, rapporterer nogle brugere at tilføje følgende to linjer til deres variable fil nyttigt (variabler er placeret på ~ / Dokumenter / Blizzard / Starcraft II / variables.txt ):

frameratecap = 40
frameratecapGlue = 30

Dette tvinger din billedfrekvens til at hænge på et ensartet niveau. En del hardware er overarbejde, når det ikke behøver at sende din MacBook Pro til en latterligt varm CPU-spisestue med sig selv og krasjby. Dette virker faktisk også på anden hardware, hvis det overophedes under cutscenes og videoer.

* Sort skærm ved opstart, men lyden spiller alligevel - skift fra fuldskærm til vinduet tilstand (Command + M), eller genstart systemet

* Kæmpe ydeevne ramt, når du bruger USB-headset med nogle NVidia-hardware (specielt GeForce 9400M) - Tag USB-headsettet til nu, Blizzard arbejder på en løsning

* Musen sætter sig fast i skærmen i to skærmopsætninger - hvis det sker, skift til vinduet tilstand (Command + M) og tilbage til fuldskærmstilstand, vil din mus normalt blive frigivet

* Starcraft 2 styrter, fejler eller fryser, når du forsøger at downloade / installere opdatering af patch - kendt problem, det antages at være brugere, der har et case-sensitive filsystem. Der er ingen nuværende løsning, men en løsning er at installere Starcraft 2 på et nyoprettet diskbillede. Du kan oprette et diskbillede med værktøjet Diskværktøj, der findes i / Programmer / Hjælpeprogrammer. Opret et nyt billede på skrivebordet, der er omkring 16 GB, og installer Starcraft 2 direkte i dette diskbillede - nogle brugere har rapporteret succes, bare at kopiere deres nuværende Starcraft 2-installation til den pågældende mappe og slette den oprindelige installation. Sørg for at starte Starcraft 2-klienten fra diskbilledet.

* Uforligeligheder med LittleSnitch, AppCleaner, FileVault og PeerGuardian - disse apps er kendt for at forårsage problemer med Mac Starcraft 2-klienten, lige fra manglende evne til at oprette forbindelse til Battle Net til en patchinstallationssløjfe. Nuværende løsning er at deaktivere disse applikationer, hvis de kører på din Mac.

* Patches vil ikke downloade, Starcraft 2 vil ikke oprette forbindelse til BattleNet - Kontroller ovennævnte problemer og programmer, der kører, hvis patcherne stadig ikke downloades eller du ikke kan oprette forbindelse til battlenet, er det muligt, at de rigtige porte ikke er åbne på dit netværk / router. Følgende porte skal være åbne: 3724, 1119 og 1120

Dette er en del af den officielle kendte Mac problem liste fra Blizzard, forhåbentlig får vi en opdatering snart for at patch up de alvorlige fejl og ydeevne problemer.

Du kan teste din egen spilydelse ved at vise rammer pr. Sekund inden for Starcraft 2, bare trykke Option + Control + F mens du er i spillet, og en framerate tæller vises øverst til venstre.

Selvom Mac systemkravene til Starcraft 2 er relativt lave, bør de ikke tælles på dette tidspunkt på grund af ovenstående problemer. Selvom nogle af de bedste hardware er underpræstationer i Mac OS X. Hvis du vil have spillet til at udføre det absolut bedste, skal du omhyggeligt se billedfrekvensen som svar på grafiske ændringer og have ting som "Shaders", "Shadows" og "Lighting "Set to Low" og "Reflections" indstillet til Off, selvom du generelt kan have opløsningen indfødte og spilteksturerne mellemstore og høje og stadig bevare en anstændig ydeevne.

Opdatering: Apple har udgivet Snow Leopard Graphics Update - det anbefales stærkt at installere, da det skal hjælpe nogle af nedbrud og problemer.

Opdatering: Apple har podet en 'Snow Leopard Graphics Update' til udviklere:

Snow Leopard Graphics UPdate indeholder generelle rettelser, der forbedrer stabiliteten og pålideligheden af ​​grafiske applikationer og spil.


MacRumors rapporterer, at "Selv om opdateringseksperimentets nøjagtige fokus er uklart, fremgår det af de områder, hvor udviklere bliver bedt om at fokusere deres test, at de behandler flere aspekter af grafikytelse, herunder VRAM-udnyttelse og hot-plugging og wake-from -sleep problemer. "

Forhåbentlig vil dette løse nogle af de Starcraft 2 grafiske problemer med Mac klienten!