Adgang Handoff i iOS Hurtigt fra multitasking skærmen

Handoff er den store funktion, som iOS og Mac-brugere giver mulighed for at "afskrække" aktivitet fra en app på en enhed til en anden, uanset om det er en e-mail-sammensætning, webs browsing session, chat eller arbejde i sider. Hvis du antager, at du har Handoff aktiveret på flere Apple-enheder, der bruger det samme Apple ID, kan du hurtigt få adgang til Handoff hurtigere end nogensinde ved at bruge samme multitasking-skærm, hvor du afslutter apps i iOS 9.


Alt du skal gøre er at trykke to gange på knappen Hjem for at få vist multitaskingsskærmen i iOS som normalt, og hvis en app er tilgængelig til Handoff til iPhone, iPad eller iPod touch, vises den i bunden af ​​multitaskingen skærm . Det lille eksempel viser et ikon og applikationsnavnet klar til overlevering, samt den enhed, Handoff-sessionen kommer fra.

Hvis du trykker på Handoff-linjen nederst på multitaskingsskærmen, hentes appen fra den anden enhed, uanset hvad den er aktiv applikationstilstand og brugssession.

I dette screenshot-eksempel er det appen Beskeder fra en Mac med navnet "Retina MacBook Pro", klar til at fortsætte samtalen, der startede på Mac'en, over på iPhone. Selvfølgelig vil enhver anden app eller enhed, der bruger funktionen Handoff, også vises her, herunder at surfe på internettet i Safari, komponere en email, arbejde i sider eller numre og mange andre.

Dette er meget nemmere og hurtigere end at få adgang til handoff fra iOS før, hvilket, selvom det også var tilgængeligt for at bruge fra multitasking-skærmen, var det helt i slutningen af ​​app preview-kortene, hvilket gør det meget mere besværligt at få adgang til og ærligt, Glemt ofte, når du havde mange apps kørende.

Mens denne hurtigadgangsmetode kun er tilgængelig for iOS 9.0 eller nyere, kan brugere, der kører de nyeste versioner af iOS og tidligere versioner af iOS, også få adgang til Handoff fra låseskærmen. Husk, at hvis du ikke ser disse funktioner til rådighed, er det sandsynligt, at Mac og iOS-enheder skal aktivere Handoff-support først, selvom funktionerne nu er aktiveret som standard i moderne udgaver af OS X og iOS.