Sådan parres en Bluetooth med en BMW 5-serie

BMW 5-serien har Bluetooth-forbindelse, så du kan tale på din mobiltelefon ved hjælp af den indbyggede højttalertelefon i din bil. Før din telefon og bil kan oprette forbindelse, skal de gennemgå Bluetooth-forbindelsesprocessen, kaldet parring. Når du parrer din bil og telefon, opretter du et sikkert personligt netværk, hvor de to enheder kan kommunikere.

Åbn Bluetooth-menuen på din telefon, og aktiver Bluetooth-funktionen. Denne nøjagtige proces vil variere afhængigt af din mobiltelefonmodel, men der skal være en "Til / Fra" -indstilling i Bluetooth-menuen.

Tryk ned på din BMW-controller, der er placeret lige under gearvælgeren, for at få adgang til den indbyggede computers menu.

Tryk på controlleren til højre, og tryk på den for at vælge "Indstillinger". Rul derefter til og vælg derefter "Bluetooth."

Rul ned til "Par ny telefon" og tryk ned på controlleren. Tryk derefter på vælgeren igen for at vælge "Start parring." Du vil se dit BMWs ID på skærmen.

Vælg "Tilføj enhed" i Bluetooth-menuen på din telefon. Afhængigt af din telefonmodel kan dette være mærket "Tilføj" eller "Tilføj nyt." Din telefon vil nu søge efter Bluetooth-enheder og give dig en liste over dem.

Rul til "BMW" -enheden, der har samme nummer som den på din bils skærm, og vælg den.

Opret en adgangskode, og indtast den på din telefon. Dette kan være et hvilket som helst tal op til 16 cifre i længden. Når du har indtastet det på din telefon, har du 30 sekunder til at indtaste det samme nummer på din bils skærm ved at rulle til hvert ciffer med controlleren. Når du indtaster den anden adgangsnøgle, oprettes din Bluetooth-forbindelse.

Tips

Når du har oprettet Bluetooth-forbindelsen, downloades din mobiltelefons kontakter automatisk til din BMWs computer.

På nogle Bluetooth-telefoner skal du først indtaste adgangsnøglen på BMW og derefter på telefonen.