Sådan Stop WhatsApp Gembilleder & Video til iPhone automatisk

Den populære messagingapp WhatsApp har en standard mediebesparende indstilling, som automatisk downloader og gemmer hvert modtaget billede og video til iPhone Photos apps Camera Roll. Selv om nogle brugere kan lide denne funktion, kan andre måske ændre den automatisk gemte medieadfærd, så billeder og film, der sendes og modtages i WhatsApp, ikke gemmes automatisk på deres iPhones.


Hvis du vil deaktivere automatisk billed- og videobesparingsfunktionen i WhatsApp, er den bedste måde at foretage denne ændring via WhatsApp-applikationen på iPhone direkte:

  1. Start WhatsApp, hvis du ikke allerede har gjort det, og tryk derefter på fanen "Indstillinger" nederst i appen
  2. På skærmen Indstillinger skal du vælge "Chatindstillinger"
  3. Find omskifteren for "Gem indkommende medier" og vip knappen til OFF for at deaktivere automatisk lagring af billeder og videoer eller slå den til ON-position for at aktivere den funktion
  4. Tryk igen på Indstillinger, og brug derefter WhatsApp som normalt

Nu gemmes billeder og video ikke længere direkte til iPhone Camera Roll med dine andre billeder i Photos app.

Bemærk, at du stadig kan gemme billeder og videoer fra WhatsApp manuelt, men det sker ikke længere uden din direkte handling. På den måde bliver WhatsApp-funktionen slået fra med "Gem indkommende medier" -indstillingen mere som Messages-appen i iOS, hvor de modtagne billeder og videoer er indeholdt i meddelelsesklienten pr. Tråd, medmindre de udtrykkeligt gemmes i lokal lagringsenheden uden for appen.

Noget relateret, en anden mulighed er at forhindre WhatsApp i at downloade medier, når de er i en mobil forbindelse. Dette kan medvirke til at reducere båndbreddeanvendelsen af ​​en begrænset dataplan, og du vil finde disse indstillingsmuligheder et skridt videre under "Chatindstillinger"> "Automatisk automatisk download". Indstillingen til "Wi-Fi" vil kun tillade medier at gemme hvis den er tilsluttet et lokalt trådløst netværk.

For hvad det er værd, findes den samme indstilling også på Android og Windows Phone WhatsApp-klienterne, hvor billeder automatisk gemmes til Android-telefonens generelle fotobibliotek, uden at denne indstilling er deaktiveret. Måske hvis du er en WhatsMac-bruger i OS X, kan det være nyttigt for dig for din ledsagende Android- eller Windows-telefonklient.