Deaktiver midlertidigt loginelementer i Mac OS X

Log ind Elementer er programmer og hjælpere, der starter øjeblikkeligt, når en bruger logger ind på Mac OS X. Disse apps og hjælpeprogrammer kan nemt justeres og administreres i systemindstillinger på et brugerniveau, men du kan også midlertidigt deaktivere dem pr. Boot og pr. -login basis hvis det er nødvendigt.

Hvis du vil stoppe de automatiske loginelementer i OS X midlertidigt efter opstart, skal du bruge et tastetryk modifikator på det rigtige tidspunkt. Dette er lidt anderledes afhængigt af status for adgangskodebeskyttelse på Mac, men den grundlæggende ide er den samme.

Sådan midlertidigt deaktiverer loginelementer i OS X

For midlertidigt at deaktivere alle login-elementer og loginapps fra indlæsning ved start eller login af OS X, skal du holde nede Skift-tasten, når du klikker på knappen "login" og fortsætter med at holde Shift'en, indtil skrivebordet vises på Mac'en. Sådan virker det på en adgangskodebeskyttet Mac. Generelt skal alle Mac'er bruge en adgangskode til login.

Hvis Mac af en eller anden grund ikke har en adgangskodebeskyttelse indstillet til opstart eller login, kan du stadig deaktivere loginelementerne, men timingen er lidt anderledes.

Sådan midlertidigt deaktiverer loginelementer på en beskyttet Mac, der ikke er beskyttet

For Mac'er uden et kodeord, kan du holde skifttasten nede, efter at den oprindelige grå Apple logo startskærm er gået. Hvis du begynder at holde Shift for tidligt, vil du ende i Safe Mode * i stedet.

Deaktivering af login-emner blev for nylig diskuteret som et middel til at fremskynde starttiden for OS X, hvilket kan være meget effektivt. Ved hjælp af denne midlertidige metode kan du se hastighedsforskellen direkte, før de er deaktiveret helt. Det er også et meget praktisk fejlfindingstryk, som kan hjælpe med at afgøre, om et program viser sig at være problematisk på en Mac, hvis almindelige symptom er et meget svagt login, en beachball-markør ved login af OS X eller en crash-dialog lige efter Mac login.

Tak til Dan for at forlade dette gode tip i vores kommentarer.

* På en sidebesked, starter en Mac i Safe Mode også slukker login-emnerne for den pågældende systemstart.