Få adgang til kalenderlistevisningen til bestemte datoer på iPhone med iOS

Kalenderoversigten er nok den bedste måde at hurtigt se et overblik over begivenheder og møder, der er planlagt til en bestemt dag. Udmærket værdsat af hensyn til bekvemmeligheden blev datorspecifik listevisning fjernet og skjult i IOS 7 til fordel for en vanskeligere adgang til bredere listevisning, der omfattede begivenheder på tværs af flere datoer i stedet. Heldigvis har det ændret sig fremad, og nu vil brugerne igen finde hurtig og nem adgang til listen over elskede datoer i kalenderprogrammet på din iPhone og iPod touch.

Hvis du ikke er kendt med datooversigten, eller hvis du var en af ​​de brugere, der forladte standard iOS Kalender-appen, fordi begivenhedslisten blev tabt, finder du det nu nemt at komme til, og at det hurtigt viser de planlægningsoplysninger, du sandsynligvis leder efter.

Vi viser dig, hvordan du bruger den datospecifikke visning og listen over bredere begivenheder i Kalender-appen.

Sådan bruges den datospecifikke listevisning i iOS-kalender

Dette får adgang til den datospecifikke listevisning, som kombinerer en liste over datoer under månedsvisningen for nem visning af tidsplaner på bestemte datoer:

  1. Åbn Kalender-appen som sædvanlig, og gå til den generelle månedsvisning
  2. Tryk på boksen med to linjer nedenunder for at afsløre begivenheder opført under måneden kalenderen. Denne knap er, hvad der nu skifter "Listevisning" til (eller slukket)

Så længe listen Listevisning forbliver tændt, som angivet ved den lyse røde inversion af knappen, kan du nu flytte til andre datoer med et hurtigt tryk for at se, hvilke begivenheder der er planlagt for de pågældende dage.

Vis visningen med bredere datohændelsesliste i iOS-kalender

Dette vil vise et bredere listevisning, det samme som blev fundet i iOS 7.0, som også er tilgængeligt i iOS 7.1, men for at komme derhen vælger brugerne ikke længere forstørrelsesglassikonet, og i stedet bruger det samme listebrytning som nævnt ovenfor :

  1. Fra månedsvisningen af ​​Kalender skal du trykke på listevisningen for at slukke for den
  2. Tryk på en dato, som du vil se den bredere listevisning for
  3. Tryk nu på knappen "Liste" øverst i Kalender for at vise visningen af ​​bredere arrangementsliste

Disse ændringer giver meget mere mening end det mystiske forstørrelsesglas, der tilbød en halv opløsning i iOS 7. Hvis du ikke ser denne mulighed, skal du sørge for at din iPhone, iPad eller iPod touch er på iOS 7.1 (eller nyere ...) ellers har du ikke adgang til den forbedrede listevisningsfunktion overhovedet.

Longtime iOS-brugere vil vide, at denne "nye" funktion faktisk er meget mere i tråd med, hvad der eksisterede i iOS inden den store 7.0-revision, hvilket gør det til en meget velkommen tilføjelse for at genindføre tilbage til Kalender-appen i de nyeste versioner. Herfra skal det holde fast.