Sådan oprettes en skabelon til eBay-lister

Brug af eBay-skabeloner hjælper med at gøre noteringsprocessen hurtigere og lettere. Skabeloner er designet til eBay-sælgere med butikker, især dem, der viser et betydeligt antal varer til salg eller auktion. Sælgerværktøjer på eBay giver dig mulighed for at oprette skabeloner til forskellige typer fortegnelser, så du som sælger ikke behøver at indtaste grundlæggende oplysninger for hver vare. Hvis du ikke har en eBay-butik, kan du bruge indstillingerne Gem til senere og Sælg lignende.

For den afslappede eBay-sælger

Gå til Min eBay og vælg Alt sælger fra menuen Selling. Vælg fra din hovedsalgsside Sælg en vare.

Søg efter et bestemt produkt, eller skriv en generel beskrivelse for at begynde listen. Klik derefter på Kom igang. Hvis du har en ny-i-pakke-vare med en UPC på emballagen eller en bog med et ISBN-nummer på omslaget, kan du blot søge i disse numre for at finde en nøjagtig matchning til din vare.

Sådan oprettes en skabelon til eBay-lister Sådan oprettes en skabelon til eBay-lister

Tips

Søgning efter emner efter UPC, ISBN eller eksakt navn giver ofte et producentfoto og en beskrivelse af varen. Dette kan også spare tid for sælgere.

Udfyld Titel og en Beskrivelse af varen. Udfyld formularen for at inkludere forsendelses- og håndteringsoplysninger, returpolitik og afgør, om noteringen vil være en auktion eller en Køb det nu, fastprisliste.

Opret eBay-lister hurtigere med eBay-skabeloner designet til at strømline noteringsprocessen og tilbyde muligheder for at tilpasse til auktioner eller varer med fast pris.

Upload fotos til varen. Hvis skabelonen er til en række brugte genstande, skal du ændre billedet for hver fortegnelse. Hvis skabelonen er til et nyt emne i originalemballagen, er producentens fotos tilstrækkelige.

Klik på Gemme til senere. Den gemte vareliste er i sektionen Kladder i menuen Alle salg.

Brug ebay-skabeloner, lav ebay-skabeloner, Ebay-sælgerværktøjer

Når du er klar til at liste et element, skal du klikke på det ønskede kladde og udfylde listen. Når du er færdig, kan du bruge indstillingen Sælg lignende til at liste flere elementer baseret på en tidligere liste.

Sådan oprettes en skabelon til eBay-lister

Gå til din Alt sælger liste og vælg en vare, der enten er solgt, usolgt eller aktiv til bud eller køb. Klik på pilen for ud for det ønskede emne Flere muligheder vælg derefter Sælg lignende. Juster om nødvendigt varedetaljerne, og tilføj et nyt billede, hvis varen ikke er ny og i originalemballagen.

Sådan oprettes en skabelon til eBay-lister

For eBay Store-sælgere

For at bruge Selling Manager-skabeloner på eBay skal du først oprette en eBay-butik. For at oprette en butik skal du være en standard- eller over-standard-sælger, have et kreditkort registreret hos eBay og være verificeret via PayPal. Butikker åbnes ved abonnement med månedlige priser fra $ 15,95 til $ 199,95 pr. Måned. Fra din eBay-butik skal du bruge Lagervisning til at oprette skabeloner fra nye eller tidligere lister og tilpasse skabeloner til auktioner eller faste prisoversigter.

Opret eBay-lister hurtigere med eBay-skabeloner designet til at strømline noteringsprocessen og tilbyde muligheder for at tilpasse til auktioner eller varer til fast pris.

Tips

eBay anbefaler, at du opretter en opgørelse, inden du laver skabeloner. Selling Manager Pro giver en oversigt over beholdninger, hvor sælgere kan organisere og spore deres lister. Den grundlæggende Selling Manager er gratis for alle eBay-sælgere. Selling Manager Pro-gebyrer afhænger af abonnementstypen, der vælges for at svare til eBay Butiks størrelse og behov.