Asus bundkortdiagnostik

ASUSTek Computer, Inc. tilbyder en komplet serie af computere såvel som deres varemærkelinje af bundkort. ASUS bundkort har en række tilgængelige fejlfindings- og diagnostiske indstillinger, som tilføjer værdi.

Internet side

Producentens websted tilbyder grundlæggende fejlfindingsmuligheder på niveau 1. Det giver et træ med potentielle reparationer, der er centreret om "blå skærm" -evaluering, med rådgivning afhængigt af om du kan installere operativsystemet eller ej. Det tilbyder også en komplet række af fejl og ofte stillede spørgsmål.

AI Net 2

De fleste ASUS-bundkort tilbyder deres AI Net 2-diagnosticeringsværktøj, der diagnosticerer Ethernet-fejl og rapporterer dem. Nogle bundkort i deres linje henviser til dette værktøj som Marvell® Virtual Cable Tester ™. De leveres også med Precision Tweaker-software, der giver dig mulighed for at se og justere CPU-spænding efter behov. Du kan også justere hukommelsen Front Side Bus med dette værktøj. Selvom dette teknisk set er et ydeevneværktøj, er det også nyttigt at diagnosticere CPU-fejl.

Tredje part

Tilgængelig software fra tredjeparter og hardware-baserede værktøjer spænder fra PCI-kort Power-on Self Test (POST) værktøjer, der, når du indsætter dem, vil tilbyde en kode til at slå op til diagnosticering af defekte komponenter til softwarebaserede bootbare diske, der scan for fejl og mangler.