Sådan gendannes system fra en DOS-kommando

Systemgendannelse er en Microsoft Windows-funktion, der kan nulstille Windows-operativsystemet til en tidligere konfiguration, hvis en ændring af systemet har forårsaget problemer, der gør systemet ubrugeligt. Hvis Windows ikke kan starte normalt, eller der er problemer med at starte Windows-skrivebordet, kan du stadig få adgang til og køre Systemgendannelse fra en kommandoprompt.

Trin 1

Genstart computeren, og tryk derefter på "F8" -tasten, inden Windows-skærmbilledet vises.

Trin 2

Fremhæv "Sikker tilstand med kommandoprompt" i den menu, der vises, ved hjælp af piletasterne "op" og "ned" på tastaturet. Tryk derefter på "Enter" -tasten for at vælge "Sikker tilstand med kommandoprompt".

Trin 3

Log ind ved at skrive administratorens kontonavn og adgangskode, når du bliver bedt om det.

Trin 4

Skriv "% systemroot% \ system32 \ rstrui.exe" på kommandoprompten, og tryk derefter på "Enter" -tasten. Vinduet Systemgendannelse vises.

Trin 5

Klik på et gendannelsespunkt fra den viste liste, der er dateret dagen før system ustabilitet dukkede op, og vælg derefter knappen "Næste". Vælg derefter knappen "Finish".

Trin 6

Vælg knappen "Ja" for at bekræfte, at du vil fortsætte. Systemgendannelse starter og genstarter computeren.

Tryk på "Enter" -tasten for at lukke det vindue, der vises efter opstart, der angiver, at Systemgendannelse er afsluttet.