Sådan øves det at skrive

I 1872 opfandt Christopher Latham Sholes skrivemaskinen og ændrede historien om skriveeffektivitet. Tasterne på den originale skrivemaskine var ikke de samme som på skrivemaskiner og computere i dag; Sholes designet faktisk standard "QWERTY" -tastaturet til at bremse skriveren ned for at holde nøglerne i at klæbe. Nu ses "QWERTY" -tastaturet (opkaldt efter de første seks bogstaver i første række på tastaturet) overalt. At forstå det grundlæggende ved at skrive på "QWERTY" -tastaturet er vigtigt, når du øver på at skrive. Der er et par ting at være opmærksom på for at øge hastigheden og effektiviteten af ​​skrivefærdigheder, inklusive kropsholdning og håndposition.

Trin 1

Sådan øves det at skrive

Sæt dig lodret foran computeren. Når du skriver, skal du holde dine overarme lodrette og underarmene vandrette og flyde dine håndled oprejst. Dette holder dine hænder og fingre i en afrundet position, hvor dine fingre når ned til tasterne.

Trin 2

Hold den ene hånd ud og skål den blødt, så dine fingre er afrundede. Placer derefter enden af ​​et stykke tape i midten af ​​hver finger og træk det ned mod din håndflade. Båndet holder forsigtigt fingrene i en kuppet position. Gentag dette for den anden hånd.

Trin 3

Sådan øves det at skrive

Placer de fire fingre på din venstre hånd på "A", "S", "D" og "F" tasterne. Placer de fire fingre på din højre hånd på "J", "K", "L" og ";" nøgler. Denne positionering kaldes "hjem række".

Trin 4

Begynd at skrive, og stræk fingrene ud fra hjemmet for at nå tasterne i den første og tredje række på tastaturet samt mellemrumstasten. Forsøg ikke at trække båndet af fingrene, mens du skriver. Dette kræver en lettere berøring og mindre fingerforlængelse. Hvis båndet begynder at trække af, er din håndposition ikke afrundet nok. Øv dig på at gøre dette i mindst 10 minutter.

Trin 5

Fjern båndet, og øv at skrive ved hjælp af den afrundede håndposition i yderligere 10 minutter. Hvis du har det som om din finger er anstrengt for at strække sig til en nøgle, skal du justere din håndposition. Brug hjemmet række som grundlag. Når du skriver et tegn fra den første eller tredje række på tastaturet, skal du bruge den finger, der er tættest på tasten fra hjemmet. Brug dine tommelfingre til mellemrumstasten.

Gentag trin 1 til 5 op til fire gange om dagen i cirka to uger.