Fordele og ulemper ved videospil

Videospil er kommet langt fra starten, så spillerne nu kan oprette forbindelse til spillere i næsten ethvert land på et øjeblik ved kun at bruge en controller. Videospil har fordele og ulemper lige fra sundhedsspørgsmål, sociale færdigheder til positive teambuilding-øvelser, der varierer med hver spiller og deres egne spilvaner.

Sociale effekter

At spille videospil over en længere periode kan forårsage social tilbagetrækning uden for spilområdet. Selvom dette ikke altid sker, er det muligt, hvis du ikke bruger din tid på andre hobbyer og aktiviteter uden for hjemmet, eller hvor du spiller videospil. På en positiv note vil afspilning af videospil online med spillere over hele verden give dig mulighed for at omgås og kommunikere med forskellige kulturer med lethed (selvom denne metode ikke er personlig). Du har evnen til at møde nye spillere hver dag ved hjælp af online multiplayer-spilsystemer.

Teambuilding-færdigheder

Mange videospil fokuserer på teambuilding-øvelser og bestræbelser på at gennemføre eller bestå et niveau. At spille teambuilding-spil online vil øge dine kommunikationsevner, mens du lærer dig effektivt at løse problemer i en gruppe mennesker. Du lærer at styre og tage ordrer og vejledning fra andre holdkammerater, mens du bevæger dig gennem forskellige niveauer og riger med et nyt sæt gamere hver runde.

Sundhed og træning

Manglende motion er en stor sundhedsrisiko, som videospil ofte bidrager til, afhængigt af hvilke typer spil du spiller såvel som længden, du spiller hver gang. At tage pauser imellem at spille videospil for at gennemføre en fysisk aktivitet eller motion vil forbedre dit helbred dramatisk, hvis du ikke i øjeblikket får din krop ud. Køb fitnessspil til dit spilsystem, der giver dig mulighed for at spore din krops fremskridt over tid - motiverende, hvis du ikke ser ud til at rive dig væk fra konsollen.

Koste

Over tid udgør omkostningerne ved spilsystemer, udstyr og selve spilene et stort beløb for dedikerede spillere eller samlere af spil. Nogle spilsystemer kræver reparationer under hele deres brug, hvilket føjer til den oprindelige pris på konsollen, da du først købte den. For dem, der er interesseret i onlinespil - skal alle onlinespil købes for at forhindre tyveri eller ulovlige spillere, der bruger onlinespiltjenester, som de ikke har betalt for. Dette eliminerer en billigere rute, såsom at leje onlinespil - hvilket betyder, at de samlede omkostninger ved spillet er nødvendige for at spille.