Gummierede hårde etuier mod vs. Silikone etuier

Når du vælger en mobiltelefonetui, er der mange faktorer, der skal tages i betragtning. De to vigtigste faktorer, der skal analyseres, er telefonens funktioner og den måde, hvorpå ejeren bruger telefonen. Gummierede hårde kasser og silikone kasser er to valgmuligheder med lav indvirkning til beskyttelse af mobiltelefoner. Hver er passende i visse tilfælde.

Koste

Gummierede hårde etuier mod vs. Silikone etuier

Inden det afgøres, hvilken slags sager der er bedst, skal omkostningerne overvejes. Hårde gummi sager og silikone sager er normalt i den lave ende af omkostningsspektret, men nogle navnemærker kan være dyrere. For eksempel, hvis du handler i en kædebutik, begynder prisen i den lave ende med generiske butiksmærker og kan gå op til avancerede navnemærker. Bestem, hvor meget der kan bruges på sagen, inden du begynder processen med at vælge.

Hvor meget beskyttelse har du brug for?

Gummierede hårde etuier mod vs. Silikone etuier

Den måde, du bruger din telefon på, bestemmer graden af ​​beskyttelse, du har brug for. Hårde gummierede kasser giver lidt mere beskyttelse end silikonkasser, fordi de holder deres form. Silikonkasser er meget fleksible, mens gummierede hårde kasser ikke bøjes. En silikoneetui skal bruges til at forhindre ridser på telefonens plastikskal. Det tilbyder normalt ikke meget stødabsorbering, hvis telefonen tabes. En hård gummieret kasse giver dog den beskyttelse, som brugeren har brug for, hvis telefonen ofte tabes.

Hvilke funktioner skal beskyttes?

Bedste telefonhylster, mobiltelefonbeskyttelse, silikone eller gummi

Forskellige telefoner har forskellige funktioner, hvoraf nogle er mere sarte end andre og kræver et højere beskyttelsesniveau. For eksempel har iPhone 4 en udvendig kappe lavet helt af glas. Hvis telefonen falder ned, har den en tendens til at knuses. Når du vælger mellem et hårdt gummieret etui eller et blødt silikoneetui til denne telefon, er det hårdt gummi etui det foretrukne tilbehør. Nogle telefoner, som Samsung Epic, har udskydelige tastaturer. Disse telefoner har brug for det, der er kendt som en skyderetui, som ikke kommer i den bløde sort. Hvis din telefon har sarte, knækkelige dele, ville beskyttelsen af ​​den hårde gummierede kuffert på et højere niveau gøre et bedre job med at beskytte disse dele.

Prioriter dine overvejelser

Når du træffer et endeligt valg, skal du overveje alle de faktorer, der er vigtige, og beslutte, hvilken betydning der er mest. Hvis tekstur betyder noget, vil en hård gummikasse have en glattere finish, mens en silikoneetui har en klæbrig finish. Hvis du er en person, der stikker sin telefon, er hans lomme ganske ofte, glider en hård gummikasse let ind, mens silikone har tendens til at holde fast i stoffet. Hvis farve er vigtig for dig, har silikone-kasser en tendens til at komme i blødere, dæmpede farver, mens hårde gummikasser kommer i dristigere og mere skinnende finish.