Sådan installeres baghøjttalere på en Dodge Ram

Dodge Ram pickup-tricks er udstyret fra fabrikken med et stereoanlæg, der inkluderer baghøjttalere monteret i bageste sidepaneler. Hvis du vil installere nye højttalere på dette sted, skal du først fjerne de originale højttalere.

Trin 1

Tag de tre Torx T-25 skruer ud i bunden af ​​den bageste værktøjskasse monteret på gulvet bag sædet. Brug en driver og en T-25 bit. Løft kassen lige op for at fjerne den fra køretøjet, når skruerne fjernes.

Trin 2

Læg plastikdækslet af sikkerhedsseleankeret på lastbilens sidevæg med et panelværktøj. Fjern Torx T-47 bolt, der er under dækslet.

Trin 3

Lirk rundt om kanterne og siden af ​​det øverste bageste kvart-trimpanel med et panelværktøj for at frigøre klemmerne, der holder det på plads. Træk forkanten ud fra gummidørpakningen, og fjern panelet.

Trin 4

Fjern Torx T-47-bolten fra sikkerhedsselens anker på gulvet.

Trin 5

Lirk dørskraberpladen op med dit panelværktøj.

Trin 6

Fjern det nederste trimpanel ved at lirke rundt om kanterne for at frigøre holdeklemmerne og arbejde kanten ud fra under gummidørpakningen. Fjern panelet, når det er løst.

Trin 7

Tag de tre stjerneskruer ud, der holder højttaleren på plads. Træk højttaleren ud af åbningen og træk ledningsstikket ud af bagsiden.

Sæt din nye højttaler i ledningerne, placer den i åbningen, og skru den på plads. Saml interiøret igen ved at vende adskillelsesprocessen.