iOS 9.2 Beta 1 Udgivet til test på iPhone, iPad, iPod touch

Apple har udgivet den første beta-build af iOS 9.2 til brugere, der deltager i udvikleren beta og offentlige beta testprogram. iOS 9.2 beta 1 kommer som bygge nummer 13C5055d og er tilgængelig for alle iPhone, iPad og iPod touch enheder, der er kompatible med iOS 9.


Udgivelses notater, der ledsager downloadingen, foreslår opdateringen vil fokusere på fejlrettelser med nogle mindre nye funktioner og justeringer.

Dem, der er registreret hos Apple Developer Programmet, kan finde udgivelsen tilgængelig til download nu fra iOS Developer Center.

iOS 9.2 beta 1 er også blevet frigivet til brugere, der deltager i det almindelige offentlige beta-program. Enhver bruger kan vælge at deltage i det offentlige beta-program ved at tilmelde sig for at bruge pre-release software her på Apple.com, selvom det generelt kun anbefales til avancerede brugere, da beta-software har tendens til at være buggier og mindre stabil end en endelig udgivelse.

Brugere, der er indskrevet i det offentlige beta-program, finder de beta-relæer, der nu er tilgængelige fra OTA-mekanismen under Indstillinger.

Den seneste endelige version af systemsoftware til iPhones og iPads remainsiOS 9.1.