Deaktiver opkald venter på iPhone til bipfrie telefonsamtaler

Samtale venter er den funktion, der giver dig mulighed for at høre et andet indgående opkald, når du allerede er aktivt på et opkald, der ofte omtales som et "bip". På iPhone kan du så se på skærmen, og det indkommende opkaldsnummer eller kontaktoplysninger vises. Opkald venter er selvfølgelig meget nyttigt i mange situationer, men hvis du er irriteret med bippet under et telefonopkald, kan du nemt slukke for funktionen med en justering af en iPhone-indstilling.


Slukning af opkald venter betyder, at indgående opkald sendes direkte til voicemail, hvis du er aktiv på ethvert opkald med iPhone. Sådan opnår du resultatet:

  1. Åbn appen Indstillinger på iPhone og gå til afsnittet "Telefon"
  2. Vælg "Samtale venter" og vent på, at den lille fremdriftsindikator skal indlæses (formodentlig hentes information fra din mobilbærebjælke, ikke mange andre indstillinger har denne fremdriftsindikator)
  3. Vip skiftervælgeren til OFF-positionen
  4. Afslut fra Indstillinger og nyd dine bipfrie telefonsamtaler

Ændringen er øjeblikkelig og træder i kraft med det næste aktive telefonopkald, og den, der ringer op, kommer til at ende direkte ved voicemail uden at bip kommer igennem til din ende.

Hvis du ikke er en fan af voicemail, men vil have ro og ro under dine aktive opkald, kan du enten markere dem som læst uden at lytte til dem eller bare masse slette voicemails, når de ankommer.

Da justeringsknappen er i iOS-indstillinger, skal den fungere på alle iPhones, uanset hvilken mobiloperatør, hvad enten AT & T, T-Mobile, Verizon, hvem og uden at skulle kontakte den cellulære udbyder eller justere den medfølgende konto.

Du kan også opnå et lignende resultat for udgående opkald ved at videresende dit nummer til din telefonsvarer, men det sender naturligvis alle indgående opkald til voicemail, i stedet for kun når du er i telefonen.