Sådan bruges en ISO-fil til at spille et spil

Elementer, du har brug for

  • ISO-filproducent

  • Hard kopi af spillet

  • ISO-fillæser

  • NO-CD-crack (hvis nødvendigt)

At holde trit med spil-cd'er kan være irriterende, især for ivrige spillere. Med ISO-filer er det muligt for en person at spille pc-spil uden den originale cd eller dvd.

Opret ISO. Før en ISO-fil kan køres, skal den oprettes gennem en ISO-filproducent. ISO Recorder v2 er et godt eksempel på et sådant program. Med denne software er oprettelse af ISO så simpelt som at højreklikke og vælge "Opret billede fra CD." Andre ISO-filproducenter har en tendens til at arbejde ens, selvom der er dem, der ikke gør det. Hvis dette er tilfældet, skal du læse dokumentationen, der følger med programmet.

Monter ISO med en ISO-fillæser. Computere kan ikke læse fra ISO-filer, fordi de kun er en kopi af en cd's indhold, ikke selve cd'en. For at omgå dette problem skal du bruge en ISO-fillæser. Disse programmer opretter virtuelle drev, der ser ISO som en almindelig CD eller DVD. Daemon Tools er et eksempel på en fælles ISO-fillæser. Det er også let at bruge. Når programmet er installeret, indsætter det et ikon på skrivebordet. Dette er hvad du bruger til at starte monteringsprocessen. Højreklik på ikonet, og vælg derefter "Virtual CD / DVD Rom." Derfra skal du vælge det ønskede drev efterfulgt af kommandoen "Mount Image." Klik på næste på ISO-filen. Når alt er gjort, placerer Daemon Tools ISO i et virtuelt CD / DVD-drev. Hvis du bruger noget andet end Daemon Tools, skal du muligvis gennemgå mere detaljerede valg, men resultatet er stadig det samme; et virtuelt drev, der indeholder ISO-filen.

Kør ISO fra det virtuelle drev. For at få adgang til det virtuelle drev skal du gå til "Denne computer" og klikke på ikonet, der repræsenterer det. Hvis spillet har en "Autoplay" -funktion, begynder det installationen med det samme. Ellers afslører det virtuelle drev simpelthen indholdet af mappen. Hvis dette sker, skal du kigge efter en fil, der hjælper med at installere spillet. Hvis spillet ikke er krypteret, skal du følge dette trin muliggøre øjeblikkelig installation. Hvis den ikke gør det, skal du bruge en NO-CD-crack.

Anvend en NO-CD-crack, hvis det er nødvendigt. Nogle spil-cd'er eller dvd'er indeholder kryptering, der forhindrer afspilning fra et virtuelt drev. NO-CD-revner tilsidesætter denne kryptering. For at finde dem skal du besøge websteder som Game Copy World. Efter NO-CD-crack er blevet downloadet, kan den anvendes ved at indsætte NO-CD-crack i spillets eksekverbare mappe. I nogle tilfælde skal du muligvis slette den originale eksekverbare fil.

Kør spillet. Når alt er installeret, skal du køre dine spil gennem de revnede eksekverbare filer eller det virtuelle drev (hvis NO-CD-crack ikke var nødvendig). Den originale cd eller dvd er ikke længere nødvendig.

Tips

Ældre spil og spil fra uafhængige udgivere har tendens til ikke at kræve NO-CD-crack.

Advarsler

Det er ulovligt at bruge NO-CD-revner til piratkopierede pc-spil.