Mac OS X Lion skal "aggressivt prissættes" og inkludere gratis iCloud-tjenester?

En ny rapport angiver, at Mac OS X 10.7 Lion vil blive "aggressivt prissat" og inkluderer fri adgang til nogle af de forventede iCloud-funktioner og -tjenester som et ekstra incitament for Mac-brugere til at opgradere.

Lion at medtage gratis iCloud-funktioner?

At give en væsentlig grund til Mac-brugere at hoppe til Lion, kan Apple tilbyde nogle iCloud-funktioner helt gratis. Dette kan være tegn på direkte Lion og iCloud integration, eller bare en opgraderingsbonus. Desværre nævner rapporten fra AppleInsider ikke hvilke iCloud-funktioner der skal medtages med Mac OS X Lion gratis, men det er ikke forfærdeligt overraskende, da tjenesten kun er blevet annonceret med navn hidtil. Den nuværende forventede iCloud-funktionsliste er intet andet end spekulation, men alle vil få et komplet overblik over tjenesten på WWDC mandag i næste uge.

Vil Mac OS X Lion være en anden $ 29 opgradering?

Udover at tilbyde nogle gratis iCloud-tjenester, kunne Mac OS X Lion være tilgængelig til en overraskende lav salgspris via Mac App Store, der muligvis matcher prisen på $ 29 i den seneste 10, 6 Snow Leopard-opgradering. AppleInsider forklarer, at "software nu spiller en meget lille rolle i Apples bundlinje, og selskabet siges at være interesseret i at sikre, at brugerne hurtigt opgraderer til den nyeste version af Mac OS X, gennem incitamenter og lave adgangsbarrierer." De nævner hvad de kalder en "uprøvet kilde" med hensyn til den aggressive prisfastsættelse, men det lave prispunkt i den tidligere Snow Leopard-opgradering hjalp det med at nå rekordindstillede salgsniveauer, og Apple vil sandsynligvis gerne replikere denne succes.

iCloud Integration kan være årsag Mac OS X Lion er King of the Jungle

Mens Mac OS X Lion allerede viser mange lovende nye funktioner i Developer Previews, er der stigende beviser, der tyder på, at iCloud kunne være en af ​​de definerende uanmeldte funktioner, der sætter Lion adskilt fra tidligere Mac OS X-udgivelser, hvilket berettiger "Lion King" -of-jungle monicker. Ryderier har længe eksisteret, der tyder på, at der vil være cloud integration i Apples næste store OS, men den udbredte udvikler bygger enten fuldstændigt udeladt eller omhyggeligt forklædt mange af de funktioner, der er blevet patenteret eller simpelthen rygter og håbede at eksistere. Er iCloud-integrationen at blive morderfunktionen hos Lion? Vær opmærksom på WWDC i år, det bliver en stor.