Sådan finder du en persons Facebook eller MySpace

Facebook og MySpace er sociale netværkssider, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til venner. Du kan bruge begge sider til at sende beskeder og læse opdateringer om dine venner. Det er let at finde andres Facebook- eller MySpace-profil, hvis du vil føje dem til din venneliste. Når du har tilføjet en ven på begge sider, sender Facebook eller MySpace dig en besked for at fortælle dig, at du blev bekræftet som en ven.

Find en ven på Facebook

Trin 1

Log ind på din Facebook-konto ved hjælp af din e-mail-adresse og adgangskode. Hvis du ikke har en Facebook-konto, kan du få en gratis på facebook.com.

Trin 2

Indtast navnet på en ven, du vil finde i søgefeltet øverst på siden. Tryk på "Enter" -tasten på dit tastatur, eller klik på forstørrelsesglasset ved siden af ​​søgefeltet, så søgningen begynder.

Trin 3

Se gennem de profiler, der kommer op i søgningen. Hvis du finder din vens Facebook-profil, skal du klikke på "Tilføj ven" ved siden af ​​billedet på listen; når feltet vises for at bekræfte, skal du klikke på "Send anmodning".

Klik på fanen "Venner" i menuen øverst på siden, indtast din e-mail-adresse og klik på "Find venner". Du kan bruge dette værktøj til at søge efter dine venner ved at lade Facebook gå igennem dine e-mail-adresser og vise dine kontakter, der er på Facebook. Klik på "Tilføj ven" ud for de kontakter, du vil føje til Facebook, og klik derefter på "Send anmodning".

Finde venner på MySpace

Trin 1

Log ind på din MySpace-konto med din e-mail-adresse og adgangskode. Hvis du ikke har en MySpace-konto, kan du få en gratis på myspace.com.

Trin 2

Indtast navnet på den ven, du vil føje til MySpace i søgefeltet øverst på siden.

Trin 3

Se gennem søgeresultaterne. Hvis du ser din vens MySpace-side, skal du klikke på "Føj til venner" ved siden af ​​profilen. Når der vises en boks, der beder dig om at bekræfte, skal du klikke på "Tilføj til venner".

Klik på "Venner" i menuen øverst på siden. En rulleliste åbnes; vælg "Find venner". Hvis du kender din vens MySpace-visningsnavn eller e-mail-adresse, skal du indtaste det i feltet og klikke på "Søg". Se gennem listen og klik på "Føj til venner", hvis du ser din ven på listen.