Sådan finder du ud af adgangskoden til din telefon

De fleste håndsæt har mulighed for at tilføje en sikkerhedskode for at beskytte din telefon mod at blive brugt uden tilladelse. Den samme sikkerhedskode kan indstilles til bestemte aspekter af telefonerne, såsom at beskytte dine tekstbeskeder, dine billeder eller din telefonbog. Og uden sikkerhedskoden er du ikke i stand til at indtaste dit håndsæt eller se i de beskyttede områder på din telefon. Hvis du har forlagt din adgangskode eller glemt den, er der måder at hente den på.

Trin 1

Se din brugervejledning. I brugervejledningen til dit håndsæt vil der være et afsnit kaldet telefonlås; dette skal placeres under sikkerhedsindstillingerne. Den generiske kode fra OS-håndsæt er "0000" eller "1234", afhængigt af mærke og model din sikkerhedskode måske seks cifre.

Trin 2

Ring til din tjenesteudbyder. Hvis du har ændret din sikkerhedskode og nu ikke kan komme i telefonen, er det vigtigt at ringe til din tjenesteudbyder for at få en bypass-kode. Gør dette, inden du indtaster adgangskoden for tredje gang. Når du har indtastet adgangskoden forkert tre gange, låses du permanent ud af dit håndsæt.

Gå ind i en mobiltelefonbutik og forklar dem, at du låste dig ude af dit håndsæt. I de fleste tilfælde vil de have en kode, der tilsidesætter din sikkerhedskode eller software, der kan nulstille den. I værste tilfælde kan din telefon muligvis gendannes til fabriksindstillingerne.