Sæt en Mac til at sove eksternt via e-mail eller tekstbesked

Hvor mange gange har du forladt din Mac, og senere, mens du er ude og om du ønsker, ville du have slukket eller slukket? Ville det ikke være rart at kunne sætte det i seng med fjernbetjening med en hurtig e-mail eller SMS? Du kan, og det er nemmere end du tror. Du er bare en enkel AppleScript og et par Mail regler væk fra at sætte din Mac til at sove fra stort set overalt. Vi viser dig hvordan du gør det, men hvis du stadig er forvirret, er der også en screencast, der viser teknikken:


Bemærk: En alternativ version af dette giver dig mulighed for at bruge SSH eller en iPhone til ekstern søvn på en Mac også. Brug den metode du foretrækker.

Den nemmeste tilgang til dette bruger AppleScript og en Mail-regel til at udføre ekstern søvn via en indgående email til den Mac, der er vågen. Metoden går som denne:

Sådan sover du en Mac eksternt via en e-mail

Dette vil bruge en simpel AppleScript-mailregel til at tillade fjernsøvn via e-mail til Mac'en, der kører scriptet. Sådan konfigureres du her:

 1. Start Script Editor (i / Applications -> Utilities), og opret et nyt Apple Script
 2. Den nye AppleScript skal indeholde følgende tre linjer:
 3. tell application "Finder"
  sleep
  end tell

 4. Gem dette script som SleepMac (eller noget lignende, så længe du kan identificere og finde det senere)
 5. Start Mail.app på Mac (fundet i / Programmer)
 6. Åbn Mail-appindstillinger, og klik derefter på ikonet Regler i værktøjslinjen
 7. Når panelet Regler vises, skal du klikke på Tilføj regel. I det nye vindue, der vises, skal du give din regel et navn (Sleep Mac) og derefter oprette et sæt betingelser for at sikre, at reglen kun virker på de e-mails, du vil have at handle på. Dette kan være enhver kombination af afsender, modtager, emne, indhold, som du kan lide. Hvis du f.eks. Indstiller din egen e-mail som afsender med et emne i "Sove nu", kan det være effektivt
 8. Vælg din tidligere gemte AppleScript i "Udfør handlinger" -indstillingen (mærket som "SleepMac" eller hvad som helst)
 9. Det er det! Nu vil din Mac sove, hvis du sender en e-mail eller en SMS-besked fra den adresse, du har angivet. Sørg for at lade Mail.app køre, ellers vil tricket ikke fungere korrekt.

Du kan bekræfte dette virker ved at sende dig selv en e-mail, der passer til de regler, du oprettede i Mail app. For eksempel, hvis du brugte din egen e-mail med et emne for "Sove nu" som betingelse for at udføre "Sleep Mac" applescript, send dig selv en e-mail, der passer til disse betingelser.

Du kan prøve dette fra en iPhone eller iPad eller en anden Mac, lige ved siden af ​​din Mac, med betingelserne for Sleep Mac-reglerne opfyldt, og derefter se din Mac sovende øjeblikkeligt, når den får e-mailen.

Hvis du er forvirret, prøv at se denne screencast fra MurphyMac.com for et visuelt gennemgang. Det følger den ældre tilgang, men du kan anvende de nye regler på den gamle metode.

Denne nifty rick er bragt til os af Rob Griffiths fra MacWorld, som leverer en opdateret version af Timmothy Griffins tilgang. Hvis du kender til andre metoder til at udføre en lignende proces, kan du dele dem i kommentarerne!