Sådan synkroniseres lyd og video ved hjælp af en hvilken som helst videokonverter

Enhver videokonverter er et populært stykke freeware, der kan downloades fra internettet. Det konverterer enhver video- og lydfiltype til en anden, som kan være mere praktisk til brug med anden software, forbedre kvaliteten eller lave en mindre fil, der er lettere at uploade til Internettet eller overføre til en bærbar enhed til brug på en anden computer.

Konverteringsprocessen kan undertiden kaste nogle synkroniseringsproblemer op mellem lyd og video, hvilket har at gøre med ændringen af ​​filtype.

Konvertering

Trin 1

Åbn Any Video Converter-softwaren fra dit skrivebord ved at dobbeltklikke på ikonet. Dette åbner en skærm til at konvertere dine filer.

Trin 2

Vælg "tilføj video" i rullemenuen. Gennemse dine filer, og vælg den video, du vil konvertere. Alternativt kan du trække og slippe filen til softwarens hovedskærm.

Trin 3

Gå til "Rediger" på proceslinjen, og klik på "Indstillinger" i menuen. Vælg "Video" fra fanerne, ruden viser "Standardsynkroniseringsfaktor." Skub markøren for at øge synkroniseringskvaliteten. Jo større nummer, jo bedre er synkroniseringen, men videoen tager længere tid at konvertere. (Se referencer 1). Klik på “ok” for at lukke vinduet og anvende ændringer.

Trin 4

Vælg den filtype, du vil konvertere videoen til, fra rullemenuen til højre i hovedvinduet. Klik på "Konverter" for at starte konverteringen. Den tid, det tager at konvertere, afhænger af længden af ​​videoen og dens filstørrelse.

Vælg ikonet for outputmappen for at få adgang til din konverterede og synkroniserede fil. Alternativt kan du gå til din dokumentmappe på computeren og vælge mappen med titlen "Enhver videokonverter" eller den mappe, du muligvis tidligere har oprettet i en indstilling, da du downloadede softwaren.