Pangu Jailbreak til iOS 8.1 Tilgængelig til Mac OS X

Pangu 8 jailbreak utility er nu tilgængelig for Mac brugere, der ønsker at jailbreak en iPhone, iPad eller iPod touch kører iOS 8, iOS 8.0.2 eller iOS 8.1. Jailbreaking er generelt bedst forbeholdt avancerede brugere, der har en overbevisende grund til at jailbreak deres hardware, selvom Pangu8-hjælpeprogrammet er let at bruge, untethered, og forudindfører Cydia.


Der er mange grunde til ikke at jailbreak iOS, hvor de to primære bekymringer typisk er en reduktion af enhedsstabilitet og tabet af Apple-support til en jailbroken enhed. Selvom ujævner en iPhone eller iPad vil løse en af ​​disse bekymringer, er den stadig bedst bevaret til iOS-enhedsejere, som er avancerede nok til at forstå de fulde forgreninger i brugen af ​​jailbroken hardware.

Dem, der er interesseret i at downloade den nyeste Pangu8-version til Mac OS X eller Windows, kan finde den relevante software-link på udviklerens websted:

  • Du kan få Pangu-værktøjet her til enten Mac OS X eller Windows

Pangu8 understøtter iOS 8, iOS 8.0.2, iOS 8.1 på iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 4S, iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini Retina, iPad Mini Retina 2, iPad 3, iPad 4, samt iPod touch 5th generation.

Hvis du vil køre Pangu i OS X, skal du komme rundt om advarsel ved at vælge at højreklikke på Pangu8.app og vælge "Åbn".

Sikkerhedskopier altid en iOS-enhed, før du forsøger at jailbreak. At have en ny backup gør det nemt at kunne fortryde jailbreaket og returnere din iPhone eller iPad til en pre-jailbreak-tilstand. Derudover har det en ny sikkerhedskopiering, der gør det nemt at gendanne en enhed til tidligere arbejdstilstand, hvis der skulle ske noget i løbet af jailbreaking processen.

Ved hjælp af Pangu8-værktøjet til jailbreak er en iPhone eller iPad i Mac OS X ret simpel. Selvom jailbreaken er uhørt, skal du slutte enheden til computeren med et USB-kabel for at fuldføre det oprindelige jailbreak, starte Pangu appen og følge instruktionerne på skærmen for at afslutte jobbet. Når enheden er jailbroken, er der ikke længere brug for at bruge en computer, medmindre en bruger har til hensigt at fortryde jailbreaken og genoprette den normale iOS-funktionalitet.

De interesserede i at jailbreaking deres iPhone, iPad eller iPod touch kører iOS 8, iOS 8.0.2 eller iOS 8.1 skal bruge værktøjet, når de kan, og undgå den kommende iOS 8.1.1 opdatering, som siges at patchere det specifikke jailbreak.

Tidligere var Pangu-værktøjet kun tilgængeligt for iOS-brugere med Windows.