Følelse sulten? Søg restauranter med Emoji på iPhone

Næsten alle elsker kender og elsker at bruge Emoji på deres iPhone, men vidste du, at du også kan søge Spotlight i iOS med emoji-tegn også? Det lyder måske lidt meningsløst, men det giver også en sjov måde at søge efter mad og restauranter på.

Brug Emoji til at finde restauranter med spotlight på iPhone

Vil du søge Spotlight til Emoji-baserede kampe? Det er nemt og sjovt, sådan fungerer det:

  1. Åbn Spotlight som normalt på iPhone ved at trække ned på et ikon på startskærmen, og få adgang til Emoji-tastaturet
  2. Indtast din Emoji, et enkelt tegn ad gangen, for at søge efter relaterede restauranter, steder eller andre kampe
  3. Tryk let på et resultat som sædvanligt for at åbne placeringen i kort eller få adgang til det via en anden app

For eksempel kan du skrive et hamburger Emoji-ikon, og du finder ... steder, der serverer hamburgere. Pizza lokaliserer pizza ledd, tacos vil finde tacos og mexicansk mad, ramen finder ramen (og pho undertiden), og så videre. Du kan se Yelp anmeldelser i stjerner og en adresse til restauranterne, når de er tilgængelige.

Dette er for det meste underholdende og det giver bestemt en kreativ måde at kigge efter et sted at spise. Det virker faktisk med andre emoji ikoner også, så hvis du søger efter et æble emoji finder du information om Apple Inc, vores foretrukne computer firma, og så videre.

For dem, der undrer sig over, hvordan dette virker, ser det ud til at søge i Spotlight baseret på de emoji-definitioner, der er tilgængelige i iOS og i Mac OS X, der ser ikke ud til at være nogen dybere magi eller kompleksitet end det.

Så næste gang kan du ikke bestemme, hvor du skal spise? Åbn Spotlight på iPhone, gennemse dine Emoji-ikoner, og vælg et sted baseret på det, der ser godt ud! Slags dumt, men sjovt.