Sådan sendes en fax til Irland

Din forretningskontakt i Irland har brug for nogle vigtige papirer. Måske tilbringer du sommeren i Irland, og du skal faxe over lejepapirerne. Du sætter dig ned ved faxmaskinen og indser, at du ikke ved, hvordan du sender en fax til Irland. Vær ikke bekymret. At sende en fax til Irland er virkelig ikke anderledes end at ringe til en telefon i Irland. Du skal stadig ringe op til de samme sæt numre, kun et nummer går til en faxmaskine og et andet til en telefon.

Læg papirerne i faxmaskinen. Du vil gerne have, at alt er klar til brug, inden du begynder at ringe op til nummeret.

Indtast landets udgangskode. Hvert land har sin egen udgangskode. Hvis du sender faxen fra USA eller Canada, er udgangskoden 011.

Ring Irlands landekode. Landekoden for Irland er 353. Du skal ringe til landekoden, uanset om du ringer eller faxer Irland.

Indtast byens områdekode. Hver by har sin egen udpegede områdekode. Områdekoden for Ennis er f.eks. 65.

Tast faxnummeret. Dette er typisk et syvcifret tal.

Tryk på “send” eller hvilken som helst knap, der starter opkaldssekvensen. Når du trykker på den relevante knap, ringer numrene op, og din fax skal begynde at gå igennem.

Elementer, du har brug for

  • Papir, der skal faxes

  • Faxmaskine

Tips

I nogle kontorer skal du ringe til et bestemt nummer for at nå en ekstern linje. Sørg for at medtage dette nummer, inden du ringer til landets udgangskode.