Sådan registreres et købt McAfee AntiVirus-produkt

Efter at have købt et McAfee-program online eller fra din lokale computersoftwareforretning, skal programmet være registreret på det officielle McAfee-websted for at modtage produktopdateringer. Disse produktopdateringer holder din softwares virusdefinitioner opdaterede og forhindrer nye vira i at inficere din computer. Når dit produkt er registreret, modtager du gratis virusdefinitionsopdateringer for længden af ​​dit McAfee AntiVirus-abonnement, som normalt er et år. For at opretholde computerbeskyttelse skal du forny dit abonnement årligt.

Trin 1

Besøg McAfee-registreringssiden ved hjælp af linket i Resources.

Trin 2

Klik på cirklen ved siden af ​​indstillingen, der beskriver, hvordan din software blev erhvervet, og klik på knappen "Fortsæt" for at fortsætte med registreringsprocessen.

Trin 3

Indtast dit fulde navn, adresse, telefonnummer og postnummer i de relevante felter. Indtast din e-mail-adresse, og vælg, hvor du købte softwaren.

Trin 4

Klik på rullemenuen ud for "Produkt", og vælg navnet på din software i menuen. Indtast produktidentifikationsnummeret, der findes i bunden af ​​den købte softwarefelt, eller indtast det aktiveringsnummer, der er sendt til din e-mail-adresse, efter at du har købt softwaren.

Klik på knappen "Send" for at afslutte registreringen. McAfee sender en e-mail til dig, der bekræfter afslutningen af ​​registreringen.