Sådan løses rulleproblemer i Internet Explorer

Internet Explorer er en meget brugt webbrowser i Windows-operativsystemer. Et af de vigtigste elementer i en IE-browser er rullepanelet. Det giver dig mulighed for at rulle ned ad en lang webside. Du kan have rulleproblemer i Internet Explorer på grund af forskellige systemfejl. Men du kan foretage fejlfinding af sådanne problemer.

Tjek musen. Sørg for, at den er tilsluttet korrekt til computeren. Sørg også for, at hjulet på musen bevæger sig frit uden nogen hindring. Prøv en anden mus, og se om problemet skyldes en defekt mus.

Klik på "Start" -knappen, og vælg "Kør ..."

Skriv "devmgmt.msc" uden citaterne, og tryk på "Enter" -tasten. Dette starter vinduet "Jobliste".

Rul ned på listen for at finde "Displayadaptere". Klik på det lille plustegn for at udvide det. Højreklik på din skærmadapter og vælg "Opdater driversoftware." Vent, indtil Windows opdaterer de nødvendige drivere. Du bliver muligvis bedt om at genstarte computeren, når opdateringen er afsluttet.

Rul ned for at finde "Lyd-, video- og spilcontrollere." Klik på det lille plustegn for at udvide det. Højreklik på din videokontroller, og vælg "Opdater driversoftware." Vent, indtil Windows opdaterer de nødvendige drivere. Du bliver muligvis bedt om at genstarte computeren, når opdateringen er afsluttet.

Genstart Internet Explorer. Klik på "Værktøjer" og vælg "Internetindstillinger." Klik på fanen "Avanceret". Klik på knappen, der siger "Gendan avancerede indstillinger." Tryk på "Anvend" og vælg "OK" for at afslutte processen.