Sådan skifter man grafikkort manuelt på MacBook Pro

Du kan nu holde øje med, hvilken GPU der er i brug, og derefter skifte manuelt mellem de to grafikkort, der følger med i MacBook Pro-serien. Alt du skal gøre er at downloade et værktøj kaldet gfxCardStatus.

Sådan skifter du grafikkort manuelt på MacBook Pro

Du kan få gfxCardStatus her gratis, det er donationware, så hvis du er begejstret med appen, skal du kaste udvikleren et par bukke.

Når du har installeret gfxGraphicsCardStatus, får du et menupunkt, som du kan bruge til at skifte GPU-kortet til den integrerede GPU eller den diskrete GPU.

  1. Installer gfxCardStatus, og klik derefter på "i" -menuen, når den vises i menulinjen på Mac'en
  2. Vælg "Integreret" eller "Diskret" eller "Automatisk omskiftning" for at lade Mac OS bestemme, hvilken GPU der skal bruges på egen hånd

Det er virkelig så nemt at skifte din GPU manuelt.

Den dejlige lille app arbejder med alle moderne MacBook Pro'er og senere med en integreret GPU og diskret GPU. Hvis du ikke har dobbelt GPU-funktioner, virker værktøjet ikke. Appen fra tredjepart tillader GPU-switching og GPU-kontrol, samt følgende:

* Skift manuelt mellem MacBook Pro GPU'en efter behov via en menulinjeansøgning!

* gfxCardStatus fortæller dig hvilket kort der i øjeblikket er i brug ved at justere menulinjeikonet; viser et ik-ikon til Intel HD GPU og et "d" -ikon til det diskrete kort, hvad enten det er et NVIDIA GeForce eller et ATI eller AMD-kort.

* Viser afhængige processer for at se, hvilke apps der aktuelt bruger den diskrete GPU-processor.

Denne funktionalitet burde have været bagt til en systemopdatering til disse MacBook Pro'er. Da 330m er strømmen sulten, vil du næsten sikkert være bedre ved at bruge Intel HD Graphics-kortet i stedet for at bevare batteriets levetid. Bemærk, at applikationen er "lidt på buggy side" ifølge Engadget, og vi anbefaler, at du nærmer dig noget, der ændrer dine hardwareindstillinger med en vis forsigtighed.