MacBook Air 2010 11 "og 13" batterilevetid bedre end annonceret

Hvis du er en forfatter, studerende eller blogger, kan den nye MacBook Air være din bærbare drømmemaskine. Til lave CPU-intensive opgaver har den lette bærbare computer en batterilevetid, der er betydeligt bedre end den annoncerede tid på 5 til 7 timer. AnandTech lavede nogle omfattende anmeldelser af den nye MacBook Air og fandt batteriet at holde en svimlende 7 til 11, 2 timer for henholdsvis 11 "MacBook Air og 13" 2010 modellerne:

Som glorificerede skrivemaskiner kan du ikke slå batterilevetiden fra MacBook Air. Let webbrowsing, oprettelse af dokumenter og afspilning af musik har minimal indvirkning på luftens levetid. Faktisk slog vi faktisk Apples batterilevetid i vores lystest. Den 11-tommers luft leverer næsten 7 timer på en enkelt opladning og 13-tommers klarte 11, 2 timer. For en forfatter kan du ikke gøre det bedre end dette.

Resultaterne blev fundet med skærmens lysstyrke ved 50%, forbundet til WiFi, afspilning af en MP3 i iTunes, og uden Flash player indlæst, mens du surfer på internettet. Her er diagrammet af den nye Air mod andre MacBook og MacBook Pro modeller:

Tilsyneladende er tilføjelsen af ​​Flash-plugin det, der virkelig gør en forskel. AnandTech gennemgik derefter den nye MacBook Air med Safari browsing med Flash Player aktiveret og kørende på en webside, og batterilevetid reduceres til 4 til 5 timer for 11 "og 13" modellerne. Ikke underligt, at Apple stoppede med at sende Flash med nye Mac'er.

Baseret på ovenstående fund, er her mit forslag: Hvis du vil få en ny 2010 MacBook Air 11 "eller 13" -model, vil jeg stærkt anbefale at installere den nyeste version af Flash, men derefter bruge noget som ClickToFlash for at forhindre Flash fra automatisk lastning, bør dette give et generøst boost i batteriets levetid, da det lader dig vælge, hvornår Flash indlæser på en webside.

Her er AnandTech-diagrammet for 'worst case scenario' batterilevetid for den nye Air. Dette inkluderer at surfe på internettet med flere Safari-vinduer, der åbnes alle sammen med Flash, plus afspilning af en XviD-film og under download af flere filer. I denne test udførte den nye MacBook Air på et ret gennemsnitligt niveau:

Til sammenligning skyld, er dette 2010 MacBook Air batteri krav fra Apple:

Fra at læse forskellige anmeldelser og rapporter om batteriets levetid, ser det ud til, at Apple-gennemsnitssituationer er i brug for at nå frem til 5-7 timers måling. Den gode nyhed er, at det er et ret præcist krav til den gennemsnitlige bruger. Jo bedre nyhed er, at hvis du er lys med dit batteri og CPU-brug, kan du klemme ud meget længere batterilevetid.

Jeg kan lide rigtige batteritest, og jeg tror, ​​at AnandTech gør et godt stykke arbejde med at opfange, hvad du ville forvente i virkeligheden. Du kan læse hele AnandTech anmeldelse her.

Hvis du er på markedet, kan du gribe den nye MacBook Air 11.6 " og MacBook Air 13 " fra Amazon eller Apple Store.