Tjek Store & Restaurant Business Timer med Siri

Hvis du nogensinde har brug for at vide, hvor sent en bestemt butik eller restaurant er åben, skal du bare trække din iPhone og spørge Siri. Dette burde være nyttigt, når du er ude og ved at løbe ærinder eller nødt til at lave et sidste øjebliks shopping stop, men det er klart nyttigt til mange formål. Og hvis du har en ny iPhone med Hey Siri aktiveret til håndfri forespørgsler, fungerer det godt i bilen, eller når du er ude at gå rundt også.


Som sædvanlig med Siri, er hemmeligheden simpelthen med at stille det rigtige spørgsmål, men så længe virksomheden, restauranten eller butikken er opført, og Apple Maps kan finde den, vil butikken timer kunne hentes.

Du skal blot opkalde Siri som sædvanlig ved enten at bruge Hey Siri eller holde nede Hjem-knappen og derefter stille følgende type spørgsmål:

  • Hvor sent er [butikens navn] åbent?
  • Hvor sent er [restaurantnavn] åbent?

Siri svarer med timerne, viser dem på skærmen og meddeler dem højt (medmindre du dæmpet Siri).

For eksempel: " Hvor sent er hele fødevarer åbne ?" Eller " Hvor sent er Best Buy open ? ", Eller hvor sent er in-n-out burger åben ? arbejde godt og er indlysende for store boksforretninger og kædeforretninger, men du kan endda bede om mere uklare lokale hæfteklammer også, om det er din yndlings hawaiianske madrestaurant (FEED ME), pizza joint, lokal pub eller thailandsk sted. Bare få navnet rigtigt, og Siri fortæller dig, når de åbner og lukker, som sådan: "Hvor sent er Liholiho Yacht Club åbent?"

Du vil opdage listerne åbne og lukke timer vises, samt et telefonnummer, kort og andre detaljer om placeringen. Mangler i øjeblikket er imidlertid om placeringen accepterer Apple Pay, men du kan tjekke det med Apple Maps-programmet ved at trykke på det lille kort fra Siri-returet, hvis du er nysgerrig.

Bemærk, at hvis du beder om en butik eller forretning med mange steder i nærheden, skal du være specifik om placeringen ved at angive en gade med den, ellers får du en fortegnelse for at trykke på, hvilket tager væk fra den håndfri effekt.

Selvfølgelig fokuserer vi på iPhone her, men ja selvfølgelig virker det også på iPad og iPod touch med Siri, men da de fleste af os bærer iPhone rundt, er det lidt mere relevant for kunderne.

Siri får løbende nye evner, men du kan se en enorm liste over Siri-kommandoer her, hvis du lige er begyndt med den virtuelle assistent.