Fang iSight-billeder ved hjælp af kommandolinjen

Vi ved alle, at Photo Booth er sjovt og er sikker på at underholde vores venner og familie med de guffeffekter. Men hvad nu hvis du vil tage billeder ved hjælp af din iSight fra kommandolinjen? Desværre giver Apple ikke denne mulighed (i det mindste det vi ved), men takket være en slank individ, der hedder Axel Bauer, har vi et kommandolinjeværktøj til rådighed for opgaven. At kunne fange billeder fra kommandolinjen åbner mange interessante muligheder, og vi nævner et par potentielle anvendelser.

Opdateret: 31-01-2013 - Vi henviser nu til værktøjet ImageSnap til at tage billeder med iSight eller FaceTime-kameraet via Terminal. Den gamle iSightCapture-app understøttes ikke længere, og den fungerer ikke på nyere Mac'er og nyere versioner af OSX, men i stedet virker ImageSnap. ImageSnap er baseret på iSightCapture, men er fortsat i udvikling og arbejder med OS X 10.8+ Mountain Lion og senere.

Fang iSight / FaceTime-kamerabilleder med kommandolinjen

ImageSnap er en gratis tredjeparts app, der er meget nem at bruge. Sådan downloader du det, installerer det og bruger det:

  • Download ImageSnap
  • Udpak det med tjære -xvf imagesnap.tgz
  • Kopier imagesnap eksekverbar til / usr / local / bin / med 'sudo cp imagesnap / usr / local / bin /'
  • Bekræft, at det virker ved at køre 'imagesnap' på kommandolinjen

Standardfilen gemmes som en JPG med navnet snapshot.jpg i den nuværende arbejdsmappe. Du kan angive et andet filnavn eller en bane, hvis du ønsker det:

imagesnap ~/Desktop/Pictures/Mugshot.jpg

For øjeblikkeligt at se et billede efter det er taget med imagesnap fra kommandolinjen:

imagesnap & open snapshot.jpg

Det vil starte billedet i standardfotoeditoren, alt efter hvad der er knyttet til JPG-filformatet. Som standard er det normalt Preview i Mac OS X medmindre fil- og appforeningen er blevet ændret i Finder. Åbn funktioner som en kommandolinje grænseflade for at åbne filer, dokumenter og mapper i Finder og OS X GUI.

Bemærk, at den ældre artikel om iSightCapture forbliver under arkivformål og for de med ældre Mac'er, hvor ImageSnap muligvis ikke fungerer. For alle nyere Mac'er skal du bruge ImageSnap i stedet, hvis du vil optage kamerabilleder med iSight (eller FaceTime) -billeder ved hjælp af kommandolinjen.

-

Installation af iSightCapture er meget enkel, placer isightcapture-værktøjet i / usr / sbin (eller andetsteds, hvis du foretrækker), og du vil kunne køre kommandolinjeværktøjet med følgende muligheder:

-v: output version information og exit

-d: aktiver debugging meddelelser. Deaktiveret som standard

-n: capture nth-frame

-w: output fil pixel bredde. Standardindstillingerne er 640 pixel.

-h: output fil pixel højde. Standard til 480 pixels.

-t: output format - en af ​​jpg, png, tiff eller bmp. Standardindstillinger til JPEG.

Brug af værktøjet er nemt, og her er et par eksempler (fra readme.rtf):

$ ./isightcapture image.jpg

Udsender et 640 × 480 billede i JPEG format

$ ./isightcapture -w 320 -h 240 -t png image.png

Udsender et skaleret 320 × 240 billede i PNG format

Bortset fra de indlysende anvendelser er der nogle kreative ideer, der flyder rundt til brug med dette værktøj, vores favorit er Dylan O'Donnells script, der tager et billede på systemvågne og uploader det til et websted, hvilket skaber en flot fotokollage. Resultaterne er ganske interessante, tjek hans site for scriptet og en demonstration af effekten. Selvfølgelig kan du også ssh / telnet til en Mac, der kører dette værktøj og tage billeder af brugeren uden at vide, eller endda oprette et sikkerhedssystem af slags ved at skrive et simpelt script, der automatiserer billedoptagelse. Mulighederne er mange ...