Sådan tilsluttes en bærbar computer til et analogt tv

Tilslutning af en bærbar computer til et analogt tv adskiller sig ikke væsentligt fra at oprette forbindelse til andre eksterne videoenheder, såsom en skærm. 15-hullers videooutput på siden eller bagkanten af ​​den bærbare computer til tilslutning af en skærm er den samme port til tilslutning af et analogt tv. Tilslutning af kablet til tv'et kræver en adapter til at konvertere signalet til et S-videostik, der kan tilsluttes fjernsynet.

Trin 1

Luk den bærbare computer og sluk det analoge tv.

Trin 2

Skub det 15-polede stik på adapterkablet ind i den tilsvarende VGA-port på den bærbare computer, og stram bolten i hver ende af stikket.

Trin 3

Tilslut det runde stik i den anden ende af kablet til S-videoindgangen på det analoge tv.

Trin 4

Tænd den bærbare computer og det analoge sæt.

Trin 5

Tryk på funktionstasten (Fn) på den bærbare computer sammen med den nummererede F-tast, der er trykt med et lille skærmikon for at ændre videooutputtet til det analoge tv. Den korrekte F-nøgle, der skal bruges, adskiller sig mellem bærbare modeller. Acer-laptops bruger f.eks. F6-nøglen, og Sony Vaio-laptop bruger F7-nøglen.

Tryk på inputknappen på den analoge tv-fjernbetjening for at aktivere S-videoforbindelsen og se indhold fra den bærbare computer.