MacOS 10.13.5 High Sierra Update udgivet til Mac

Apple har udgivet MacOS High Sierra 10.13.5-opdatering til Mac-brugere, der kører High Sierra-operativsystemet.

Derudover har Apple også udgivet Security Update 2018-003 Sierra til MacOS 10.12.6 og Security Update 2018-003 El Capitan til Mac OS X 10.11.6.

Den nye Mac-softwareopdatering indeholder for det meste fejlrettelser og mindre forbedringer til Mac-operativsystemet, men indeholder også MacOS High Sierra-understøttelse til meddelelserne i iCloud-funktionen, som også nu er tilgængelig til iPhone og iPad-enheder, der kører iOS 11.4 (eller senere). Meddelelser på iCloud kræver, at nyere iOS-konstruktioner kører på disse enheder, og meddelelser i iCloud skal være aktiveret i iOS-indstillinger for at funktionen skal fungere som forventet på tværs af iOS og macOS.

Sådan downloades og installeres MacOS 10.13.5 High Sierra Update

Mac-brugere, der kører MacOS High Sierra, kan finde MacOS 10.13.5 til rådighed nu som en softwareopdatering:

  1. Gå til Apple-menuen og vælg "App Store"
  2. Vælg fanen "Opdateringer" og klik på for at downloade og installere MacOS High Sierra 10.13.5, når den bliver tilgængelig

For Mac-brugere, der kører MacOS Sierra eller Mac OS X El Capitan, vil de i stedet finde Sikkerhedsopdatering 2018-003 Sierra, Sikkerhedsopdatering 2018-003 El Capitan, der kan downloades i afsnittet Mac App Store-opdateringer i stedet.

Mac-brugere vil også finde opdateringer til rådighed for iTunes 12.7.5, der kan hentes og installeres.

Nogle mere avancerede Mac-brugere foretrækker muligvis at installere Mac OS-softwareopdateringen ved hjælp af kombinationsopdateringspakkerne eller manuelt hente og installere sikkerhedsopdateringspakkerne på Mac'er, der kører El Capitan eller Sierra. Hver enkelt af de enkelte installationsprogrammer kan downloades direkte fra Apple her på deres support downloads webside.

En tilføjet note: Brugere, der ønsker at have iMessages i iCloud-arbejde som forventet, skal også manuelt aktivere Beskeder på iCloud på deres iPhone og iPad, efter at have installeret iOS 11.4-opdateringen på deres enheder. Meddelelser i iCloud forventes ikke at fungere på tidligere versioner af macOS systemsoftware før macOS High Sierra 10.13.5.

MacOS 10.13.5 High Sierra Release Notes

Udgivelses notater, der følger med MacOS High Sierra opdatering download er som følger:

Om MacOS High Sierra 10.13.5 Update

Denne opdatering anbefales til alle MacOS High Sierra-brugere.

MacOS High Sierra 10.13.5 Update forbedrer stabiliteten, ydeevnen og sikkerheden på din Mac, og anbefales til alle brugere.

Denne opdatering tilføjer support til Beskeder i iCloud, som lader dig gemme meddelelser med deres vedhæftede filer i iCloud og frigøre plads på din Mac. For at aktivere Beskeder i iCloud skal du gå til Indstillinger i Beskeder, klikke på Konti og derefter vælge "Aktiver meddelelser i iCloud".

Virksomhedsindhold:

-Variabler, der bruges i SCEP-nyttelast, udvides nu korrekt.

Konfigurationsprofiler, der indeholder en Wi-Fi-nyttelast og SCEP-nyttelastinstallation som forventet, når KeyIsExtractable-nøglen til SCEP-nyttelast er sat til falsk.

Se Apples sikkerhedsopdateringer for detaljerede oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering.https: //support.apple.com/en-us/HT208849

Separat er iOS 11.4 til iPhone og iPad også tilgængelig sammen med opdateringer til Apple TV og Apple Watch.