Sådan får du dine gamefly-spil hurtigere

At købe videospil til din Nintendo Wii, Xbox 360 eller PlayStation 3 kan være dyrt og koster dig ca. $ 60 pr. Titel. Alternativt giver Gamefly udlejningstjenesten for omkring $ 20 pr. Måned dig mulighed for at spille så mange spil, som du vil, så længe du vil. Gamefly har flere forsendelsescentre rundt om i landet, og afhængigt af hvor du bor, modtager du muligvis ikke spil i mailen så hurtigt, som du vil. Ved at bruge et par tricks kan du dog øge dine chancer for at få de spil, du ønsker hurtigere.

Søg i listen over lejespil efter spil, der endnu ikke er frigivet, som du gerne vil spille. Tilføj alle de uudgivne spil, du ønsker, øverst på din GameQ i den rækkefølge, du vil modtage dem. Hvis du har et ikke-frigivet spil i toppen af ​​GameQ i lang tid, øges dine chancer for at få det spil hurtigere.

Tag dit spil til posthuset, når du er færdig med at spille det. Bed postarbejderen om at scanne stregkoden Fast Return på konvolutten. Disse oplysninger sendes til Gamefly-fragtcentret, og det næste spil i din GameQ sendes straks til dig.

Hold ikke mere end 10 spil opført på din GameQ. Hvis du kun har et par spil at vælge imellem, og du kun beholder spil, du virkelig vil spille på GameQ, har du en god chance for at modtage det ønskede spil hurtigere.

Køb en multispilplan, så du kan have to eller flere spil ud ad gangen. Dette giver dig mulighed for at få alle dine spil hurtigere, fordi du ikke behøver at vente på, at et spil vender tilbage til Gamefly, før et andet sendes til dig.

Flyt spil med status "Tilgængelig nu" til toppen af ​​din GameQ. Disse spil er klar til at sendes med det samme.