Sådan laver du en gruppechat i meddelelser til iOS på iPhone og iPad

Hvis du nogensinde har været med i en gruppe tekstbesked tråd, som du ikke havde til hensigt at være en del af, ved du, hvor irriterende det kan være at få din iPhone (eller iPad) klokkeslæt gentagne gange, da nye meddelelser kommer ind i samtalen du følger ikke. Den langvarige strategi har været at bare dempe iOS-enheden og lade samtalen spille ud, men iOS 8 og nyere versioner har et bedre valg med evnen til at forlade en iMessage-tråd.


Dette er en af ​​de mange forbedringer, der er introduceret til Beskeder, og det virker meget godt at opgive en gruppemeddelelseskonference, og ja, det stopper meddelelserne fra at komme ind på din iPhone, iPad eller iPod touch. Der er et par ting at bemærke med denne funktion, men efterlader en samtale i Meddelelser virker kun, når alle dem i meddelelsestråden bruger iMessage - hvis det er en gruppe-SMS, siger du, at der også er en Android-bruger i tråden, er ude af lykke og kan ikke forlade chatten. Husk på, om teksterne fortsætter med at dukke op.

Sådan fjerner du dig fra en gruppemeddelelseskonversation på iPhone og iPad

Du skal naturligvis bruge den nyeste version af iOS for at kunne gøre dette, selvom de personer, du kommunikerer med, ikke nødvendigvis skal være på den nyeste version, så længe de stadig bruger iMessage.

  1. Åbn appen Beskeder og vælg den gruppemeddelelsesk Chat, du vil forlade
  2. Tryk på knappen "Detaljer" i hjørnet
  3. Rul hele vejen ned til bunden af ​​indstillingerne, og vælg den røde "Forlad denne samtale" -knap

Det er alt der er til det, du vil nu savne nogen meddelelser, der er en del af denne gruppesamtale.

Du kan også slette tråden fra Messages-appen eller geninitiere en gruppesamtale selv med de samme personer, som du lige har forladt samtalen fra, som begge giver mulighed for at komme igennem igen.

Hvorfor er "Forlad denne samtale" gråtonet i meddelelser til iOS?

Hvis du går for at forlade en meddelelseskonference og finde indstillingen gråtonet, er det næsten helt sikkert, fordi en af ​​brugerne i gruppeklamen enten ikke bruger iMessage eller bruger iMessage og enten mistet et signal eller deaktiveret iMessage-tjenesten. Typisk, hvis du er i en gruppechat med standard SMS-beskeder, vises muligheden slet ikke. I så fald kan du enten ignorere samtalen, slip den på Do Not Disturb, eller måske bare gentagne gange bede dem om at stoppe at sende dig besked med det nifty nye Quick Reply trick ... held og lykke med det.

Tak til @kcfiremike for tip ideen, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ideer til tips, så lad os det vide!

Har du andre nyttige tips eller tricks til at administrere gruppechat i iMessage fra iPhone eller iPad? Del med os i kommentarerne nedenfor!