Se Live Streams af OL i Sotji 2014 på iPad og iPhone

Vinter-OL i 2014 i Sotji er undervejs, og mens du altid kan fange den afspilede udsendelse på tv, er det ikke altid så sjovt som at se live streamen. Heldigvis har den vidunderlige verden af ​​iOS apps vi dækket, og for de fleste lokaliteter kan du få fuldstændig fri adgang til live-strømme af Sochi-OL. Alt du behøver er en iPhone, iPad eller iPod touch, og tag derefter den app, der passer til din lokalitet.

USA: Live Streaming i OL med NBC Sports Live

For os af os i USA tilbyder den gratis NBC Sports app nem adgang til live streams, fulde arrangement replays og højdepunkter. Du vil også kunne gennemse skemaer for de kommende spil.

  • Få NBC Sports Extra-appen til iOS på App Store

Kvaliteten af ​​levende strømme er fremragende og bør være i HD, hvis du er på en halv anstændig bredbåndsforbindelse. Den olympiske strøm fungerer fint i forhold til mobilnet, men du spiser hurtigt båndbredde, så vær med i et wi-fi-netværk, hvis du kan.

USA brugere vil finde, at der er en lille indholdsleverandør fange; Hvis du vil se mere end 30 minutter ad gangen, skal du logge ind på NBC Sports app med en godkendt netværksudbyder (hvorfor?). Den gode nyhed er, at listen over godkendte udbydere er stor, herunder alle de store kabel- og satellitleverandørnetværk, herunder Comcast / Xfinity, Time Warner, Direct TV, Skål, Verizon, COX, Charter, AT & T, Suddenlink, RCN, Optimum, CableOne, og mange flere, så hvis du betaler et månedligt gebyr for tv, vil du nok være god til at gå efter at du har håndteret det ulempe ved at logge ind. Tunere og antennebrugere vil ikke have held og vil have for at håndtere 30 minutters grænse for appen, skal du bruge en international udbyder til at se live-feeds, indstille en tv-udsendelse som en slags neanderthal eller bruge en VPN-tjeneste, der maskerer deres IP til et andet land, der bedre prioriterer indholdsadgang, som f.eks. Canada.

Hvis der er en gratis web-baseret live stream i USA, har vi ikke fundet det endnu. NBC Olympics-webstedet ser ud til at understrege korte klip og højdepunkter frem for en universel live stream. Lad os vide i kommentarerne, hvis du finder et foder i USA, der er gratis og høj kvalitet!

Selv om de fleste af vores læsere er i USA, er der mange, der ikke er, og 9to5mac har peget på nogle af de internationale app muligheder for vores canadierne, britiske og australske læsere, som du finder næste.

Canada: Indstil CBC Live Feed

Kanadiere har ubegrænset adgang til streaming feeds af alle de olympiske begivenheder med CBC iOS app, ingen login er påkrævet. Let.

  • CBC Olympics app fra App Store

Til desktop-adgang tilbyder CBC-webstedet også gratis olympiske live-strømme til kanadiere.

UK: BBC Live Streams

IOS-brugere i Storbritannien vil finde BBC Live-streamen en nem måde at tune ind i OL:

  • BBC Live app fra App Store

På samme måde som Canada tilbyder BBC-webstedet også levende streams til desktop-Mac og Windows-brugere.

Australien: Watching med Sochi 2014 på ti app

Nedenunder? Landet i Oz kan stille ind i OL med Sochi 2014 på Ten app, en gratis download fra iOS App Store:

  • Grab Sochi 2014 Ti app fra App Store

Formentlig har TenPlay også en web-stream til desktop-brugere.

Andetsteds: Live Web Broadcast fra den officielle Sochi 2014 Site

De andre steder i verden kan prøve deres lokale tv- og netværksudbydere til apps, men den officielle Sochi 2014 live-udsendelse kan være den bedste indsats. Denne live stream er ikke tilgængelig for brugere i USA, men ordet er, at det virker kun om alle andre steder på kloden. Nyd spilene!