Idéer til avissøjler

At skrive en avissøjle giver en forfatter mulighed for at tale til en bred vifte af mennesker og formidle nyheder og information om et givet emne. De fleste aviskolonner har et bestemt tema eller en emnekategori, som forfatteren fokuserer på fra kolonne til kolonne. Nogle ideer til en avissøjle er meningsorienterede eller redaktionelle, og andre fokuserer på at uddanne eller informere læsere om begivenheder og emner i forskellige kategorier, herunder alt fra forretning og politik til religion og selvhjælp.

Forretning

Mange avissøjler fokuserer på forretningsspørgsmål, der er relevante for avisens læsningsdemografi. For eksempel, hvis en avis udgives i en by med en høj koncentration af teknologirelaterede virksomheder, kan relevante emner i forretningspapirer relateres til tendenser inden for højteknologisk forretning eller lokale nyheder, begivenheder og information om lokale virksomheder.

Kunst

Kunstrelaterede avissøjler er ofte gennemgangslignende med en forfatter, der giver kommentarer og information om lokale kunstnere og kunstudstillinger. Idéer til en avissøjle om kunsten kunne også dykke ned i nationale og internationale kunsttendenser.

Familie

Aviskolonner, der fokuserer på familien, kan spænde over omfanget med hensyn til indhold. Idéer til en avissøjle om familie kunne omfatte tip til lokale familieudflugter og børnevenlige lokale aktiviteter; skole-tilbage-information til forældre; kommentar til spørgsmål af interesse for nutidens forældre: mobning, uddannelse, internetsikkerhed, selvværd og ernæring; og information til forældre om balance mellem arbejde og hjemmeliv eller finde passende børnepasning.

Penge og økonomi

Aviskolonner, der fokuserer på penge og økonomiske spørgsmål, kan variere fra enkle forbrugervenlige stykker til dybdegående analyse af verdensøkonomien. Nogle emner af interesse i dag inkluderer aktiemarkedet; økonomiske tendenser og økonomiske prognoser på lokalt, statsligt, nationalt og internationalt niveau prioritetsreform; udlån til små virksomheder; adgang til kredit og gældsreduktion.

Fællesskab og livsstil

Ideer til avissøjler relateret til samfunds- og livsstilsemner fokuserer typisk på nyheder, begivenheder og information relateret til lokalsamfund. Emnerne kan omfatte anmeldelser af samfundsspil, meddelelser om programmer, der er tilgængelige gennem samfund og rekreative faciliteter, anmeldelser af lokale spisesteder og shoppingfaciliteter og detaljer om samfundsmesser, festivaler og offentlige arrangementer.

Havearbejde

Havearbejdssøjler giver normalt læsere information om havearbejde og landskabspleje, der er relevant for det lokale klima og jordforhold. Idéer til en avissøjle om havearbejde kan omfatte vandingsplaner, foreslåede planteplaner, tip til planter, træer og grøntsager, der er egnede til lokal dyrkning og relaterede emner, såsom landskabsbelysning, havearbejde og installation af vandfunktioner.