Sådan finjusteres en Wilson Wireless Booster

Wilson Electronics er en stor leverandør af mobiltelefonboosterprodukter, herunder in-building og mobile løsninger. Nogle forstærkersystemer produceret af Wilson Electronics kræver ikke en fysisk forbindelse til din telefon - de fungerer som repeatere, modtager og sender derefter forbedrede trådløse signaler. Som med alt udstyr, der er afhængigt af radiobølgespredning, er antenneplacering og andre installationsfaktorer vigtige.

Trin 1

Find på Internettet placeringen af ​​det cellulære signaloverførselssted, hvis signaler du vil gentage med Wilson trådløse booster (Se afsnittet Ressource for et link til et websted, der giver oplysninger om placeringen af ​​f.eks. Signaloverførselssted). Besøg signaloverførselsstedet ved hjælp af et internetkort for at sikre, at det er der, du synes det skal være. Bakker og menneskeskabte strukturer blokerer signalet, så prøv at finde flere steder. Ret Wilson trådløse boosters eksterne antenne mod et sådant sted.

Trin 2

Ret den eksterne antenne væk fra de interne antenner for at undgå svingninger. (Wilson trådløse booster har to sæt antenner: den udendørs antenne kommunikerer med celletårnet, og de indvendige antenner kommunikerer med din telefon.) Adskil de interne og eksterne antenner mere, hvis det er nødvendigt. Husk at adskillelse kan være vandret eller lodret (eller begge dele).

Trin 3

Vælg en placering til den interne antenne i midten af ​​det område, hvor signalet skal forstærkes.

Trin 4

Sørg for, at den indendørs antenne er tilsluttet korrekt: Se på forstærkeren og på antennerne, og kontroller, at alle tilslutninger er tætte.

Nulstil forstærkeren ved at afbryde og tilslutte strømforsyningen.